FAQ

Er det obligatorisk at have et internationalt kørekort?

Inden for rammerne af Wienerkonventionen om Vejtrafik, anerkender medlemslandene nationale kørekort uden behovet for at skaffe et internationalt et.

Listen af lande der har tiltrådt til 1968 Wienerkonventionen:

Østrig, Bahamas, Bahrain, Hvide Rusland, Belgien, Bosnien og Herzegovina, Brasilien, UK, Ungarn, Venezuela, Guyana, Ghana, Tyskland, Grækenland, Georgien, Danmark, Zaire, Zimbabwe, Israel, Indonesien, Iran, Spanien, Italien, Kazakhstan, Costa Rica, Côte d'Ivoire, Cuba, Kuwait, Letland, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Marokko, Mexico, Monaco, Niger, Norge, Pakistan, Polen, Portugal, Republic of Korea, Republic of Moldova, Rusland, Romænien, San Marino, Seychelles, Senegal, Slovakiet, Slovenien, Tajikistan, Thailand, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraine, Uruguay, Philippinerne, Finland, Frankrig, Kroatien, Central African Republic, Tjekkiet, Chile, Schweiz, Sverige, Ecuador, Estonien, Sydafrika, Jugoslavien.

For mere information, venligst besøg Wikipedia.org:

Den fulde tekst af dokumentet er tilgængelig på unece.org hjemmesiden omhandlende kørekortet, Bilag 6, side 61

OPMÆRKSOMHED! Hvis der er en indikation i din folder om, at et internationalt kørekort er påkrævet, kan udlejningsfirmaet nægte at give dig en bil i tilfælde af mangel på et sådant kørekort, og sanktioner kan pålægges (Selvom det nationale kørekort anerkendes som legitimt i det valgte land). Vi anbefaler, at du printer Wienerkonventionen ud på engelsk, og tager det med dig for at undgå stridigheder på vejen og ved et biludlejningssted. I andre lande kan du også blive givet en bil, når du præenterer et nationalt kørekort, men vi anbefaler, at du får et internationalt kørekort for at undgå problemer med udlejning og lokalt politi. Udlejning i sådanne filfælde er på eget ansvar. 

Er det muligt for folk under 21 at leje en bil I?

Generelt er udlejningsservices for individer ældre end 21 år. Nogle af vores partnere udlejer biler til bilister på 19 og over, men med et ekstra gebyr. Beløbet af det ekstra gebyr for "unge bilister" er indikeret I udlejningsbetingelserne (ratedetaljer).

Er det muligt at leje en bil I mindre end 1 dag?

Minimum udlejningsperioden er 24 timer. Du kan returnere bilen tidligere, men det vil ikke påvirke udlejningsprisen på nogen måde; du vil blive opkrævet den fulde pris på 1 dags udlejning.

Hvor kan jeg finde kontoret for det valgte udlejningsfirma?

Hvis du skal hente en bil I lufthavnen, skal du lægge mærke til lokationen af kontoret for udlejningsfirmaet. Hvis du skal hente en bil I lufthavnen, vil søgeresultaterne indikere "I terminalen". Hvis kontoret er lokaliseret udenfor lufthavnen, vil søgeresultaterne indikere "shuttle bus". Shuttle bussen er altid gratis, og tilbydes direkte af udlejningsfirmaet. Normalt er kontoret ikke mere end 5 minutters kørsel fra lufthavnen. I ethvert filælde vil telefonnummeret og den præcise adresse af det lokale kontor være indikeret i din folder. 

Hvad bør jeg gøre, hvis jeg ikke kan returnere lejebilen før deadline?

Standardbetingelser er følgende: du vil skulle betale 60% af den daglige udlejning, hvis du returnerer bilen indenfor 12 timer efter udlejningens deadline. Hvis du ikke har returneret lejebilen 12 timer efter udlejningens deadline, vil du skulle betale den fulde daglige rate. Derudover bør du informere os om forsinkelsen. Hvis du ikke informerer os om forsinkelsen, kan udlejningsfirmaet træffe nødforanstaltninger (for eksempel sætte bilen på den efterlyste liste). Prøv at beregn biludlejningsperioden på forhånd. 

Kan jeg krydse grænsen til et land, hvor jeg lejede en bil?

I de fleste tilfælde kan du sikkert krydse grænser af tilstødende lande I en lejet bil. Men undtagelser er heller ikke unormale; konsulter Grænsekrydsning sektionen.

Travel Restrictions
Skal jeg betale ekstra lokale gebyrer?

For at du ikke skal tænke på ekstra gebyrer, tilbyder vi, cars-scanner servicen, biludlejningsservices på alt-inklusiv basis, hvor du kan se den fastlagte endelige pris. Men der er en kort liste af lande, hvor et ekstra kørekort- eller kontraktgebyr eller statsskat kan blive opkrævet. Information omkring sådanne gebyrer og skatter vil blive givet af udlejningsfirmaet. Læs venligst Gebyrer:

Du kan dog vælge muligheder, der ikke er inkluderede I den basale udlejningspakke, for eksempel et barnesæde eller ekstra skiudstyrsopbevaring. Du vil finde ud af prisen på forhånd, og vil kunne betale på hjemmesiden eller ved udlejningsfirmaets kontor.

Jeg har mistet mit bookingnummer eller kvittering. Hvad bør jeg gøre?

Frygt ikke. Du kan bare kontakte operatøren via email eller mobil, og vi vil sende dig en kopi af kvitteringen eller genoprette dit bookingnummer.

support@cars-scanner.com
+44 2036422248

Kan jeg modificere/afbestille min reservation?

Du kan finde afbestillingsformen på vores hjemmeside. Standardbetingelser giver følgende afbestillingregler: 

  • 24 timers fri afbestilling før starten af udlejningstiden 
  • 50 EUR gebyr for afbestilling mindre end 24 timer 
  • Den totale pris skal betales, når du forsøger at afbestille på tidspunktet for udlejningsstart. 

Venligst bemærk at specielle tilbud kan ændre afbestillingspolitikken; læs vilkår og betingelser grundigt for at planlægge din ferie godt. 

Hvor meget brændstof vil være I min lejebil?

Normalt lejes en lejebil med en fuld tank I alle lande, og skal returneres med den samme mængde brændstof. Manglen på brændstof skal betales af lejeren ifølge udbyderens rater.

Hvad er forskellen mellem cars-scanner.com firma og andre automæglere?

Vi har aftaler med de førende multinationale firmaer, såsom EuropCar, SIXT, Budget, Dollar, Avis, Alamo, Thrifty, Hertz, National såvel som nationale, lokale biludlejningsfirmaer, der tilbyder service af høj kvalitet.

I alle byer har Cars-scanner firma mindst 3-4 udbydere af biludlejningsservice. 

Vores analytikere overvåer raterne for de største udlejningsagenturer verden over dagligt for at garantere vores kunder den bedste service til en overkommelig pris. 

Vores call-center arbejder 24 timer, og tilbyder enhver form for assistance relateret til booking og biludlejning. 

Vores hjemmeside giver fuld information til en klient i forhold til den fremtidige køretøjsudlejning.

Kan jeg modtage et køretøj udenfor åbningstiden?

Ja, det kan du. Du skal dog huske på, at biludlejningsfirmaet kan opkræve ekstra gebyrer udenfor åbningstiden.

Returnering af bilen udnenfor åbningstiden.

Hvis du returnerer bilen ved lufthavnen, venligst parker den ved parkeringspladsen tilhørende dit biludlejningsfirma og læg nøglerne I en speciel boks mærket "FOR KEYS".

Hvor tidligt vil mit sikkerhedsdepositum blive tilgængeligt?

Oplåsning eller refundering af sikkerhedsdepositum afhænger af vilkårene hos udlejningsfirmaet, og gøres normalt indenfor 30 arbejdsdage. For at sikre, at dit sikkerhedsdepositum bliver låst op hurtigst muligt, kan du kontakte din bank, og banken kan nu bestemme hvornår. Du kan også kontakte kontoret for firmaet, hvor du lejede bilen. 

Dækningsvilkår- og betingelser. Størrelsen af ​​franchisen. Depositum

For at sikre, at din udlejning er mest komfortabel, anbefaler vi altid en fuld forsikring. Du kan gøre dette enten på vores hjemmeside eller direkte hos udlejningsfirmaets kontor. 

Hver vil har sit eget sæt af funktioner, hvilke er indikerede I forsikringsdokumentet. Vær forsigtig når du tager den og gennemlæs Forsikringsdækning sektionen for at sikre dig selv mod yderligere overraskelser. Eksempel:

Hvilke kort accepterer cars-scanner til betaling?

Du kan bruge dit kredit- og debitkort - VISA, MasterCard, Delta og American Express - til at betale for din booking på forhånd. Vær sikker på at være opmærksom på "betalingsmetode" sektionen I udlejningsbetingelserne. 

I nogle tilfælde kan et kreditkort ejet af bilisten være påkrævet på tidspunktet for modtagelse af bilen. Vær venligst informeret om, at hovedparten af debitkort faktisk er kreditkort med nul kreditgrænse. Sådan et kort vil være tilstrækkeligt, hvis det har en positiv balance nok til at låse sikkerhedsdepositum. For at finde ud af, om dit kort er et kredit- eller debitkort, kan du sende os de sidste 6 cifre af dets nummer eller kontakte din bank direkte.