Loading icon
Sri Lanka: hoteller, strande
Sri Lanka: hoteller, strande

Ønationen Sydasien, kaldet "Ceylon" indtil 1972, blev berømt i hele verden for sin elite-te, der dyrkes på smaragdplantager, som lokale beboere elskede. Det subækvatoriale monsunklima giver optimale betingelser for en badeferie på ethvert tidspunkt af året. I Sri Lanka er hotellerne gæstfrie og hyggelige - de lokale har formået at skabe en atmosfære af et tropisk paradis, der omgiver deres gæster med oprigtig gæstfrihed. Ved ankomsten til øen bliver du mødt af blomstrende frugttræer og den usædvanlige duft af velplejede haver.

De bedste seværdigheder i Sydney
De bedste seværdigheder i Sydney

Sydney er Australiens største og mest berømte by. Det blev grundlagt i 1788 i New South Wales som en straffekoloni for briterne. På nuværende tidspunkt er det det vigtigste politiske, kulturelle, kommercielle og økonomiske centrum i landet, sæde for ærkebispedømmet for de romersk-katolske og anglikanske kirker. Det er en af de hurtigst voksende byer i Australien. Hvis der er planlagt en spændende tur til Sydney i den nærmeste fremtid, så bør du sætte dig ind i de interessante steder, som enhver turist skal besøge.

Vejtransport i Storbritannien
Vejtransport i Storbritannien

I Storbritannien er bilen gud og konge. Antallet af bilejere er stort - ved sidste optælling er antallet af biler i privat brug 22 millioner. Veje, især i den sydøstlige del af Storbritannien, er de mest befærdede på det europæiske kontinent.

Seværdigheder i Prag
Seværdigheder i Prag

Der er mange attraktioner i Europa. Her er enhver by rig på historie, så når du kommer til Europa, så tag på udflugter uden tøven.

De mest berømte museer i Bruxelles og Amsterdam
De mest berømte museer i Bruxelles og Amsterdam

Der er mennesker, der ikke kan lide at blive for længe, og de søger at diversificere deres rejser til udlandet. En fantastisk mulighed er at booke en tur i to lande, for eksempel til Belgien og Holland.

Feriesteder i Serbien
Feriesteder i Serbien

Serbien er en ideel mulighed for dem, der ikke har brug for havet og stranden, for dem, der foretrækker en aktiv turistferie eller bare ønsker at tage en pause fra storbyens stress og jag, nyd roen i en lille og stille land. Få mennesker ved, at der er meget ren luft, venlige mennesker, fremragende feriesteder og sanatorier, og at mange byer i denne beskedne stat er historiske centre. Hvis du ønsker at besøge dette storslåede land, så har du et svært valg - der er så mange steder, som enhver turist absolut bør besøge. De vigtigste er angivet nedenfor.

Ture i Orvieto, Italien: hvad er værd at se og besøge for nysgerrige turister?
Ture i Orvieto, Italien: hvad er værd at se og besøge for nysgerrige turister?

Orvieto er en lille middelalderby i det centrale Italien, som ligger i en dal nær Paglia-floden og står på en klippe af pink tuf.

Udflugter i Jerusalem
Udflugter i Jerusalem

At rejse til hellige steder for turister har altid været af stor interesse. Og når 3 magtfulde religioner i verden er koncentreret på ét lands territorium - ortodoksi, islam og jødedom, så kan du ud over at berige viden om det grundlæggende i din egen religion, slutte dig til den store kultur af andre gamle trosretninger.

Ture i Phuket
Ture i Phuket

Phuket er den største ø i Thailand og er forbundet med fastlandet af Sarasin Dam-broen. Beliggende i det uberørte Andamanhav er Phuket som et barndomsbillede af en eksotisk ø med frugtplantager, vandfald og solrige strande. Ture til Phuket i Thailand har altid været blandt de mest prestigefyldte og elite feriemuligheder, men i de senere år er resortet blevet mere tilgængeligt for en bred vifte af turister.

En typisk svensk by i Tranas: hvad er værd at se og besøge for turister og rejsende?
En typisk svensk by i Tranas: hvad er værd at se og besøge for turister og rejsende?

For dem, der skal på ferie til Sverige, men endnu ikke har besluttet, hvilken by de skal besøge i landet, rådes rejsebureauer ofte til at tage til Tranas - et malerisk sted ved bredden af Sommen-søen. Det er velegnet til både dem, der leder efter billige rejser til Sverige, og dem, der foretrækker en eliteferie.

Fantastisk Italien for rejsende
Fantastisk Italien for rejsende

Italien er et vidunderligt land med en rig historie, storslåede strande og fantastisk køkken.

Verona Amphitheatre: Ancient Arena Tour
Verona Amphitheatre: Ancient Arena Tour

Verona er en by i det nordlige Italien, der primært er forbundet med Romeo og Julie. Denne forening er helt korrekt, for her kan du finde stedet, hvor Juliet hvilede, såvel som den berømte balkon i hendes hus. Det er dog ikke alt, der er værd at se, når man besøger denne by fuld af historie. På hovedtorvet på Piazza Bra er et af byens største symboler - det gamle amfiteater Arenda di Verona, som blev bygget i år 30 e.Kr. Udadtil ligner det det romerske Colosseum.