Loading icon
Bergens gamle bydel
Bergens gamle bydel

Byen Bergen Norge er den mest berømte lille by rundt om i verden, hvor du kan slappe af. Her, på en utrolig måde, sameksisterer den stormende rytme i det moderne liv og den søde charme af en gammel by med en rig historie fredeligt.

Ferie i Frankrig: Opdag hemmelighederne bag et magisk land!
Ferie i Frankrig: Opdag hemmelighederne bag et magisk land!

Frankrig! Hvad kunne være mere magisk og smukt end blot tanken om, at du snart vil være i stand til at nyde skønheden og pragten i dette smarte land i enhver forstand.

Hvad skal man se i Sverige
Hvad skal man se i Sverige

Planlægger du en rejse til Sverige, men du kommer ikke til at tænke på andet end IKEA og ABBA? Hvis ja, så er du velkommen til at læse videre. Nedenfor vil du lære om interessante steder og attraktioner i Sverige. Nogle af dem kan være ret kammerater og ikke særlig annonceret til offentligheden, men ikke desto mindre værd at tilpasse din skandinaviske rute til dem.

Buddha tempel på Bali
Buddha tempel på Bali

Turister på Bali er meget på vagt over for templer. Det hellige sted er næsten den sidste attraktion, de besøger. Fordi for europæere er dette et mystisk og endda skræmmende sted. Enig, det er ikke særlig behageligt at se skulpturer af modbydelige pattedyr eller flagermus ved indgangen til templet. For europæere er konceptet om templers funktion og udsmykning uforståeligt. Derfor forlader næsten hver anden rejsende templet under indtryk. Om sådanne templer er interessante at besøge eller stadig farlige, mere om det senere.

Atlanterhavsvejen
Atlanterhavsvejen

Atlanterhavsveien, der ligger i det vestlige Norge, er en del af hovedvej 64, der går gennem øgruppens øer og forbinder bygderne Bud og Kristiansund, 8274 meter lang.

12 ting at gøre i Pittsburgh om natten
12 ting at gøre i Pittsburgh om natten

Church Brew Works blev åbnet i 1996 i Lawrenceville Historic District. Dette er den første og eneste pub i USA, der ligger lige i den historiske kirke. Johannes Døberens kirke blev bygget i 1902, men blev beskadiget af brand i 1915. Kirkebygningen er blevet omdannet til et mikrobryggeri og restaurant med stor sans for detaljer. De originale bænke blev skåret og håndlavet for at rumme spisebordene, mens egetræet fra bænkene blev brugt til at bygge baren. Der er originale grangulve, originale lanterner og mursten, der overlevede nedrivningen af skriftestolen. Stål- og kobbertanke glimter ved alteret.

Athen - en speciel græsk by med en historisk arv
Athen - en speciel græsk by med en historisk arv

Græsk hovedstad imponerer med sin historiske og kulturelle arv, og ingen by i verden er i stand til at gøre et så levende indtryk. Athen er en speciel by med en rig fortid og fantastiske vidnesbyrd om en gammel civilisation, der gav anledning til dannelsen af verdensdemokrati. Dette sted er begyndelsen på velstand og fødslen af en gammel kultur -  Akropolis, som er det mest populære sted i verden med det største antal turister.

Sri Lanka: hoteller, strande
Sri Lanka: hoteller, strande

Ønationen Sydasien, kaldet "Ceylon" indtil 1972, blev berømt i hele verden for sin elite-te, der dyrkes på smaragdplantager, som lokale beboere elskede. Det subækvatoriale monsunklima giver optimale betingelser for en badeferie på ethvert tidspunkt af året. I Sri Lanka er hotellerne gæstfrie og hyggelige - de lokale har formået at skabe en atmosfære af et tropisk paradis, der omgiver deres gæster med oprigtig gæstfrihed. Ved ankomsten til øen bliver du mødt af blomstrende frugttræer og den usædvanlige duft af velplejede haver.

De bedste seværdigheder i Sydney
De bedste seværdigheder i Sydney

Sydney er Australiens største og mest berømte by. Det blev grundlagt i 1788 i New South Wales som en straffekoloni for briterne. På nuværende tidspunkt er det det vigtigste politiske, kulturelle, kommercielle og økonomiske centrum i landet, sæde for ærkebispedømmet for de romersk-katolske og anglikanske kirker. Det er en af de hurtigst voksende byer i Australien. Hvis der er planlagt en spændende tur til Sydney i den nærmeste fremtid, så bør du sætte dig ind i de interessante steder, som enhver turist skal besøge.

Vejtransport i Storbritannien
Vejtransport i Storbritannien

I Storbritannien er bilen gud og konge. Antallet af bilejere er stort - ved sidste optælling er antallet af biler i privat brug 22 millioner. Veje, især i den sydøstlige del af Storbritannien, er de mest befærdede på det europæiske kontinent.

Seværdigheder i Prag
Seværdigheder i Prag

Der er mange attraktioner i Europa. Her er enhver by rig på historie, så når du kommer til Europa, så tag på udflugter uden tøven.

De mest berømte museer i Bruxelles og Amsterdam
De mest berømte museer i Bruxelles og Amsterdam

Der er mennesker, der ikke kan lide at blive for længe, og de søger at diversificere deres rejser til udlandet. En fantastisk mulighed er at booke en tur i to lande, for eksempel til Belgien og Holland.