Loading icon
Sådan rejser du til Bosnien-Hercegovina på et budget
Sådan rejser du til Bosnien-Hercegovina på et budget

På trods af de ar, der er efterladt efter krigen, er Bosnien et sikkert og levende land. Der er masser af ting at lave i hovedstaden og på landet.
Ved at drage fordel af lokale madrabatter kan du spare på spiseudgifterne. For eksempel tilbyder traditionelle madsteder ofte en lille og stor portion cevapi (kødfingre). De, der spiser mindre portioner, betaler mindre.

10 grunde til at tage på ferie til Armenien
10 grunde til at tage på ferie til Armenien

Armenien er et fantastisk land fyldt med smukke klostre og kirker. Det er også hjemsted for nogle utrolige naturscenerier, såsom den fantastiske Dilijan Nationalpark.
Befolkningen i Armenien er utroligt venlige, og de elsker at møde udlændinge. Det er ikke ualmindeligt, at fremmede tilbyder dig mad eller en drink, hvilket altid er velkomment!

Med en af verdens bedste samlinger af græske antikviteter fortæller dette museum historien om Athens og Grækenlands fremkomst. Dens skulptursamling er uden sidestykke.
Beliggende i Kifissia ikke langt fra centrum af Athen har dette museum flere forskellige samlinger. Du vil finde skulpturer, vaser og mindre genstande.

Sådan besøger du Sydney på et budget
Sådan besøger du Sydney på et budget

Sydney er en meget dyr by, men der er masser af ting, du kan gøre for at besøge den på et budget.
En af de bedste måder at spare penge på i Sydney er at bo på et hostel. Disse steder er ofte billigere end hoteller og er gode til at møde medrejsende og skabe venskaber.

Istanbul rejsetips til førstegangsbrugere
Istanbul rejsetips til førstegangsbrugere

Uanset om du planlægger din første tur til Istanbul, eller du allerede har besøgt den, er der flere ting, du skal vide om denne smukke by.
Et af de vigtigste Istanbul-rejsetip til nybegyndere er at undgå menneskemængder i sommers. Dette skyldes, at Istanbuls turistattraktioner bliver overfyldte meget hurtigt, især i højsæsonen.

Bemærkelsesværdige steder i Stockholm
Bemærkelsesværdige steder i Stockholm

Stockholm er en af de smukkeste og mest fotogene byer i Europa. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige steder at besøge rundt om i byen.
Den svenske hovedstad er hjemsted for mange museer og gallerier, men der er også nogle mindre kendte, som er værd at tjekke ud! Hvis du f.eks. er fan af fotografering, så tjek Fotografiska ud.

De bedste seværdigheder i Jakarta
De bedste seværdigheder i Jakarta

Jakarta er hjemsted for en bred vifte af seværdigheder og attraktioner, der spænder over landets historie helt op til i dag. Fra hovedstadens ikoniske vartegn til mindre kendte attraktioner, der vil hjælpe dig med at forstå Indonesiens unikke kultur, her er nogle af de bedste seværdigheder i byen.
Et af de mest populære områder at besøge er Kota Tua eller Old Town Batavia, en malerisk område, der er spækket med caféer og museer. Det har også en central brostensbelagt plads, hvor du kan nyde skønheden i de hollandske kolonibygninger, der omgiver den.

Rejser i Norge om sommeren
Rejser i Norge om sommeren

At rejse i Norge er altid en spændende oplevelse, men det bliver endnu mere givende, når du besøger landet om sommeren. Det varme vejr og lange dage giver mulighed for at nyde nogle af landets mest naturskønne steder, herunder dets fantastiske fjorde.

Frankrig er et land med romantik, mode og smuk natur
Frankrig er et land med romantik, mode og smuk natur

Frankrig erobrer ved første blik med de smukkeste landskaber, arkitektoniske vidundere, komfortable feriesteder og kulinariske mesterværker. Det mest romantiske land i verden, som i fortiden, fascinerer med skønheden og friskheden i de saftige og charmerende landskaber i Provence og Bourgogne. Romantik og luksus i en smuk kombination er legemliggjort i den smukke arkitektur i paladskomplekserne i Versailles, Fontainebleau, og den strenge og uindtagelige skønhed i slottene i Carcassonne ser på mystisk vis mod baggrunden af smuk natur.

8 interessante byer at besøge i Israel
8 interessante byer at besøge i Israel

Israel tilbyder en bred vifte af strandresorts, historiske og naturlige attraktioner og er et helligt sted, der tiltrækker pilgrimme af forskellige trosretninger. At rejse rundt i landet er en vigtig oplevelse for enhver person.

Seværdigheder i Thailand
Seværdigheder i Thailand

Blandt landene i Sydøstasien, såsom: Vietnam, Laos, Cambodia, Malaysia og mange andre (hvis det samlede antal er elleve), har Thailand opnået særlig popularitet blandt moderne turister.

Hvor skal man overvintre i Europa
Hvor skal man overvintre i Europa

Hver dag kommer der flere og flere tilbud om fjernarbejde i udlandet på arbejdsmarkedet, og årsagerne til dette er ret indlysende: en virksomhed kan spare på kontorleje og indkøb af udstyr, og geografien for at ansætte medarbejdere er stigende dramatisk. Det er også meget bekvemt for medarbejderne. Du kan bo hvor som helst i verden og arbejde på samme tid. Dette er især vigtigt i den kolde vinterperiode.