Loading icon

8 interessante byer at besøge i Israel

Israel tilbyder en bred vifte af strandresorts, historiske og naturlige attraktioner og er et helligt sted, der tiltrækker pilgrimme af forskellige trosretninger. At rejse rundt i landet er en vigtig oplevelse for enhver person.
Det er umuligt at stifte bekendtskab med seværdighederne i Israel på én dag såvel som på en uge, men du kan se det maksimale antal nye pladser ved hjælp af en lejet bil i en af landets lufthavne . For eksempel kan du i Tel Aviv leje en bil fra 16 euro pr. dag, i Eilat Airport - fra 17 euro pr. dag.
Listen nedenfor viser de mest fascinerende byer at besøge i Israel:
1. Eilat
Denne ferieby ligger i den sydlige del af landet ved Rødehavets kyst. Eilat er en af de bedste feriedestinationer i Israel. Her kan du slappe af ved havet, samt tage på snorkling og fridykning. Derudover er der bjerge i nærheden med mange vandrestier.
2. Tel Aviv
Det er ikke kun en by med en rig kultur, men også et sted med fantastisk natteliv og strande. Tel Aviv er kendt for sin Bauhaus ("Hvide By") arkitektur og omgivelser, hvor den historiske by Jaffa ligger.



3. Jerusalem
Det er en gammel by og et helligt sted for tre religioner – islam, jødedom og kristendom. Jerusalem er hjemsted for mange religiøse og kulturelle attraktioner. Først og fremmest skal gæster udforske Old City of Jerusalem med mange monumenter af verdensbetydning.
4. Nazareth
Dette er et populært centrum for kristen pilgrimsrejse, hvor der er talrige helligdomme forbundet med bibelske begivenheder. Hovedattraktionen her er Church of the Annunciation , som er placeret på det sted, hvor ærkeenglen Gabriel fortalte Jomfru Maria om Jesu forestående fødsel.
5. Tiberias
Byen ligger på den vestlige kyst af Genesaret Sø og er kendt for sine varme kilder, som menes at kurere forskellige lidelser, herunder hudsygdomme. Andre fascinerende steder er Saligprisningernes Bjerg samt St. Peter-kirken, der ligger i Kapernaum.



6. Haifa
Haifa er en af de mest interessante byer at besøge i landet. De mest berømte turistattraktioner her er Baha'i-haverne med Babs helligdom, Elijah's Cave , Stella Mari-klosteret og Karmel-bjerget.


7. Akko
Denne middelhavsby er en hellig by i Baha'i-troen. Akkos vigtigste seværdigheder er koncentreret i den UNESCO-listede gamle bydel.
8. Safed
Safed er en af jødedommens hellige byer sammen med Tiberias, Jerusalem og Hebron. Denne by har adskillige arkæologiske steder og gamle synagoger, og der er naturreservater i nærheden.