Loading icon

Gamle og evigt unge Segovia

Spanske Segovia, en af ​​de ældste og smukkeste byer i Spanien. En by grundlagt før romersk styre af iberiske stammer i det første århundrede f.Kr. Siden den tid er Segovia gentagne gange faldet under fremmed herredømme, karthagerne, romerne, saracenerne. Og hver af disse folkeslag vævede deres eget unikke mønster ind i byens arkitektur. Den mest bemærkelsesværdige bygning i Segovia, der knejser over byen, er Alcazar Slot, taget som grundlaget for Walt Disneys tegneserieserie.

Billeje på forhånd i Spain  er også rentabelt på rejser. Du kan sammenligne priser online og få op til 70 % rabat på leje. For eksempel i  Alicante Airport kan du leje en kompakt klassebil fra 15 euro pr. dag, i  Mallorca Airport - fra 11 euro pr. dag.

Slottet, der står på en klippe med hvide mure og skarpe spir af yndefulde tårne, ser ud til at svæve over byen, mere som en fe -fortællingsland med en venlig konge end en defensiv struktur, som vi ofte får at vide om "den mørke middelalder".



Rundvisninger på slottet, og især udsigten fra gallerierne i byen nedenfor, er meget imponerende. Generelt er det ret svært at udpege nogle seværdigheder i byen, fordi vi kan sige, at Segovia er et vartegn. Hvis du ønsker at få en videregående uddannelse i Spanien, men ikke ved, hvordan du gør det, skal du kontakte specialisterne på sponsorens websted.