Loading icon

Seværdigheder i Prag

Der er mange attraktioner i Europa. Her er hver by rig på historie, så når du kommer til Europa, så tag på udflugter uden tøven.

Prag er ingen undtagelse. Skal du fra Moskva til Prag, vil det tage lang tid, da afstanden er knap 2000 km. Ukrainerne er mere heldige i denne henseende.
Afstanden fra Lviv til Prag er 875 km. Derfor kan du tage dertil bare i weekenden eller hele ugen. Hvis du beslutter dig for at gå uden en tur, så skal du tænke på overnatning på forhånd. Der er ingen problemer med at leje fast ejendom i Prag. Hvis du har brug for en daglig leje, skal du bruge på det fra 60 euro pr. dag. Mens månedlig husleje vil koste fra 600 til 1200 dollars om måneden.

For en behagelig tur foretrækker mange turister at bruge biludlejningstjenester i Czech Republic . Den gennemsnitlige pris for at leje en bil i Prague Airport er 18 euro pr. dag, i Brno airport - 17 euro pr. dag.

Det mest attraktive sted for turister er rådhuset på den gamle rådhusplads. Det er svært at kalde det et rådhus, da det er et helt kompleks af forskellige strukturer og bygninger. Tårnets hovedattraktion er det verdensberømte ur, som blev bygget i 1410. Det er dette ur, der er symbolet på hovedstaden i Tjekkiet.
Turister elsker også Karlsbroen. Først var det en træbro bygget i det 10. århundrede. Den blev derefter erstattet af en stenbro i 1160.
Derefter beordrede Charles 4, til hvis ære selve broen er navngivet, opførelsen af ​​Pragbroen.


Den verdensberømte Prags zoologiske have er en af ​​de største zoologiske haver i Europa og den syvende største zoo i verden. Det blev grundlagt i 1931. Prags zoologiske have har specialiseret sig i at opdrætte truede dyrearter.

Det er umuligt at besøge Tjekkiet uden at prøve den berømte tjekkiske øl. I Prag er der endda et bryggerimuseum "U Fleku". I Tjekkiet er der mange både store bryggerier og små bryggerier.



Når du ankommer til Prag, skal du sørge for at besøge det unikke kompleks, som ligger i en gammel bygning. Dette kompleks er unikt ved, at det består af både et bryggeri og et museum.