Loading icon

Med en af verdens bedste samlinger af græske antikviteter fortæller dette museum historien om Athens og Grækenlands fremkomst. Dens skulptursamling er uden sidestykke.
Beliggende i Kifissia ikke langt fra centrum af Athen har dette museum flere forskellige samlinger. Du vil finde skulpturer, vaser og mindre genstande.

Athen - en speciel græsk by med en historisk arv
Athen - en speciel græsk by med en historisk arv

Græsk hovedstad imponerer med sin historiske og kulturelle arv, og ingen by i verden er i stand til at gøre et så levende indtryk. Athen er en speciel by med en rig fortid og fantastiske vidnesbyrd om en gammel civilisation, der gav anledning til dannelsen af verdensdemokrati. Dette sted er begyndelsen på velstand og fødslen af en gammel kultur -  Akropolis, som er det mest populære sted i verden med det største antal turister.

Rejsen til Athen: liverapport. Solrige Athen
Rejsen til Athen: liverapport. Solrige Athen

Om morgenen tog vi til centrum af Athen til metrostationen Akropolis. Vi undersøgte ruinerne af det olympiske Zeus tempel, kun søjler tilbage af det, men på et tidspunkt var denne bygning meget betydningsfuld. I nærheden ligger den romerske kejser Hadrians bue. Spor af udgravninger er synlige overalt. Det skal bemærkes, at der ikke er nogen handel og ingen grill i nærheden af monumenterne, men i Jalta, lige ved Livadia Palaces mure, er der boder med diverse souvenir-sludder.

Myterne og legenderne om Heraklion er inspireret af Minotaurus spøgelse
Myterne og legenderne om Heraklion er inspireret af Minotaurus spøgelse

Den europæiske civilisations berømte vugge, Kreta-øen modtager årligt millioner af turister, der ønsker at finde sig selv i den berømte labyrint af hårde Minotaurus. Heraklion er ikke kun berømt for en enkelt hule af udyret.