Loading icon
De bedste seværdigheder i Jakarta
De bedste seværdigheder i Jakarta

Jakarta er hjemsted for en bred vifte af seværdigheder og attraktioner, der spænder over landets historie helt op til i dag. Fra hovedstadens ikoniske vartegn til mindre kendte attraktioner, der vil hjælpe dig med at forstå Indonesiens unikke kultur, her er nogle af de bedste seværdigheder i byen.
Et af de mest populære områder at besøge er Kota Tua eller Old Town Batavia, en malerisk område, der er spækket med caféer og museer. Det har også en central brostensbelagt plads, hvor du kan nyde skønheden i de hollandske kolonibygninger, der omgiver den.

Buddha tempel på Bali
Buddha tempel på Bali

Turister på Bali er meget på vagt over for templer. Det hellige sted er næsten den sidste attraktion, de besøger. Fordi for europæere er dette et mystisk og endda skræmmende sted. Enig, det er ikke særlig behageligt at se skulpturer af modbydelige pattedyr eller flagermus ved indgangen til templet. For europæere er konceptet om templers funktion og udsmykning uforståeligt. Derfor forlader næsten hver anden rejsende templet under indtryk. Om sådanne templer er interessante at besøge eller stadig farlige, mere om det senere.