Loading icon
Frankrig er et land med romantik, mode og smuk natur
Frankrig er et land med romantik, mode og smuk natur

Frankrig erobrer ved første blik med de smukkeste landskaber, arkitektoniske vidundere, komfortable feriesteder og kulinariske mesterværker. Det mest romantiske land i verden, som i fortiden, fascinerer med skønheden og friskheden i de saftige og charmerende landskaber i Provence og Bourgogne. Romantik og luksus i en smuk kombination er legemliggjort i den smukke arkitektur i paladskomplekserne i Versailles, Fontainebleau, og den strenge og uindtagelige skønhed i slottene i Carcassonne ser på mystisk vis mod baggrunden af smuk natur.

Ferie i Frankrig: Opdag hemmelighederne bag et magisk land!
Ferie i Frankrig: Opdag hemmelighederne bag et magisk land!

Frankrig! Hvad kunne være mere magisk og smukt end blot tanken om, at du snart vil være i stand til at nyde skønheden og pragten i dette smarte land i enhver forstand.

Lyon - vævernes by
Lyon - vævernes by

Det administrative center i Rhone-afdelingen, Lyon, ligger ved sammenløbet af to floder - Rhone og Saone. Grundlagt af romerne i 43 f.Kr. Byen har eksisteret i mere end 2000 år. Lyon var hovedstaden i det romerske Gallien indtil imperiets sammenbrud. Repræsentanter for 60 galliske stammer deltog i festivaler og møder afholdt i denne by. Deres underholdning var meget grusom. I 177 beordrede kejser Marcus Aurelius, at 43 kristne blev henrettet offentligt, nu kender vi dem som "Martyrerne fra Lyon".