Loading icon

Ferie i Frankrig: Opdag hemmelighederne bag et magisk land!

Frankrig! Hvad kunne være mere magisk og smukt end blot tanken om, at du snart vil være i stand til at nyde skønheden og pragten i dette smarte land i enhver forstand.
Ikke kun besøgende, men også indbyggere i selve staten taler om det med nogle spænding, ikke at være bange for at vise sande følelser. "Ma belle France" - dette tilnavn behøver ikke at blive oversat, for det er tydeligt, at franskmændene forguder deres land. Og det svarer dem det samme: Der er alt, hvad en person behøver for at føle harmoni og lyksalighed.
Turister foretrækker at bruge biludlejningstjenester i France . Den gennemsnitlige pris for at leje en bil i Geneva Airport er 16 euro pr. dag, i  Airport Orly  - 18 euro pr. dag.
Har du ikke besluttet, hvor du skal på ferie? Tag til lykkens land!
En rejse til det største land i Vesteuropa vil ikke efterlade ligeglade hverken børn, der bare venter på en tur til Disneylands fantastiske eventyrverden, eller teenagere, der kan lide den romantiske atmosfære Champs Elysees og symbolet på Paris - Eiffel Tower , eller voksne, der er glade for at gå ture gennem de endeløse museer i Paris og dets omkringliggende byer.



Den upåklagelige hovedstad stopper aldrig med at forbløffe med sin storslåethed, uanset hvor mange gange du når at besøge den. Kærlighedens by virker anderledes hver gang: nogle gange mystisk luksuriøs, nogle gange støjende, men stadig hyggelig, nogle gange overskyet, nogle gange solrig. For at mærke atmosfæren i byen skal du gå rundt i den. Dette er den eneste måde at nyde hvert minut af dit ophold i den.
Du bør ikke tage ekstra tøj med dig for ikke at bære det med dig. Der er ingen grund til at bekæmpe en mild forkølelse, som helt sikkert vil dukke op blandt turister, der har valgt at besøge efterår-vinterperioden. Der er ingen grund til at være bange for varmen for dem, der kommer her om sommeren. Kun ro og sindsro bør ledsage dig under dit ophold i byen.
Det er nemt at finde noget at lave i Paris, hvis du kommer hertil på egen hånd, eller hvis din rejsegruppe laver noget, der ikke er interessant for dig. Et besøg på Louvre vil tage næsten en hel dag, og hvis kulturelle aktiviteter ikke er op til dig, eller du ikke kan lide det i dag, kan du gå en tur gennem butikkerne eller spise frokost på en af ​​de mange restauranter i by.
Selvom hovedstaden fascinerer, tiltrækker sig særlig opmærksomhed, lader den ikke turisten gå længere, som om han overtalte ham til at blive i endnu en dag eller to. Men hvis du stadig beslutter dig for at overvinde alle fristelserne ved denne europæiske diamant, så besøg Versailles . Dette er en forstad til Paris, hvor paladser, parker og utallige springvand får dig til at glemme tiden.



Når du bliver træt af at vandre gennem haverne og slotte, se efter motorvejen. Se dig omkring: du er allerede i Normandiet - en helt anden provins. Herfra er der ikke langt til Giverny, selve den by, hvor den berømte Monet boede og arbejdede.

Alle, der formåede at se på kunstnerens hus og hans have tæt på, forstår, hvorfor Monets arbejde er så populært (mange forsøger endda selv at hente en børste - de lyse farver på de utroligt smukke blomster omkring er så fascinerende).
Opdag Frankrig i al dets pragt - og du vil gerne vende tilbage hertil igen og igen!