Loading icon

Udflugter i Jerusalem

At rejse til hellige steder for turister har altid været af stor interesse. Og når 3 magtfulde religioner i verden er koncentreret på ét lands territorium - ortodoksi, islam og jødedom, så kan du ud over at berige viden om det grundlæggende i din egen religion, slutte dig til den store kultur af andre gamle trosretninger.

For en behagelig tur foretrækker mange turister at bruge biludlejningstjenester i Israel . Den gennemsnitlige pris for at leje en bil i Jerusalem er 18 euro pr. dag, i  Eilat Airport er lejeprisen den samme som i byen, selvom leje i lufthavnen normalt er billigere.

Jerusalem
De fleste af turisterne i Jerusalem gå for at se den gamle by. Med lidt held eller omhyggelig planlægning af at besøge denne fantastiske by i påsken, kan et besøg i Jaffa Gate varmt anbefales for en visuel demonstration af transmissionen af ​​den hellige ild. Du kan også besøge Den Hellige Gravs Kirke eller graven, hvor Jesus ifølge legenden genopstod. For udflugter med børn vil et meget interessant og underholdende tidsfordriv være et besøg på Videnskabsmuseet. Bloomfield. Som en mangfoldighed og multikulturalisme kan du besøge den smukke Al-Aqsa-moske, All Nations Church, Israel Museum med mere end en halv million udstillinger.

Faunaelskere inviteres til at besøge den bibelske zoologiske have, som er repræsenteret af mere end 200 arter af sjældne dyr på et areal på 25 hektar!



Om aftenen kan det varmt anbefales at arrangere et besøg i David Tower, som fortæller om byens 4000-årige udvikling. Om dagen byder tårnet på et fremragende panorama over den gamle bydel og mere moderne områder, og efter mørkets frembrud tilbydes turister en audiovisuel forestilling. Avshaloms mineralhule imponerer med sin størrelse, i den når drypsten og stalagmitter gigantiske størrelser, og spektakulær belysning gør dette skue virkelig fantastisk!

Du kan kun mærke strømmen af ​​byliv og dets energi ved at møde ansigt til ansigt med ansigt med lokalbefolkningen. Det er mest rimeligt at tage på en udflugt til Mahane Yehuda-markedet, hvor mere end 250 købmænd hver dag tilbyder deres varer til interesserede turister. Det kan være fremragende tekstiler eller originale krydderier. Frø, vine, nødder - præsenteret i en bred vifte, overfloden af ​​frisk frugt, kød og fisk kan gøre dig svimmel. Og turister køber lokal halva og marmelade for at behandle deres kære. Markedets hovedprincip er ikke at være bange for at kræve en betydelig rabat, ellers kan du betale et betydeligt beløb for meget. Siden 2010 har markedet været vært for en årlig gademusik- og dansefestival.



Jerusalem er en multikulturel by med en gammel historie. Den er beboet af jøder, tyrkere, grækere, georgiere, russere, italienere - al denne blanding giver byen en så unik type, hvor rejsende i alle aldre og religioner kan tilbringe tid med fornøjelse. Men for at få et mere komplet billede af byens seværdigheder, dens historie, interessante fakta og skjulte ruter, anbefales det at bruge tjenesterne fra en guide, der vil være i stand til at gennemføre en spændende rejse gennem byen, beskrive alle historiens nuancer og præsentere byen fra et sådant perspektiv, at du får lyst til at komme tilbage hertil igen og igen. én gang!