Loading icon

Rejsevalg: Litauen

Litauen anses for at være den ældste stat i den østlige Østersø. Når du hviler i Litauen, kan du smage positive følelser og uforglemmelige indtryk. Nyd alle de moderne præstationer i dette land, kulturelle værdier, skikke og traditioner, og seværdighederne i Litauen vil overraske dig ved at vise al deres charme. Nationalparkernes ejendommelige skønhed, helbredende mineralvandskilder, mild havvind og grønne landejendomme pryder Litauens fantastiske landskaber.

For en behagelig rejse foretrækker mange turister at bruge biludlejningstjenester i Lithuania . Den gennemsnitlige pris for at leje en kompaktklassebil i Vilnius Airport er 17 euro pr. dag, i Kaunas - 19 euro pr. dag.

Hvis du beslutter dig for at hvile i dette land, vil du helt sikkert være i stand til at nyde det maritime klima, lækkert køkken, behagelig og venlig kommunikation, samt komfort i næsten alt. På en eller anden måde vil en tur til Litauen blive mindeværdig - her vil du have en vidunderlig tid i din fritid, du kan både have det sjovt og se en masse interessante og nye ting.

Der er mange feriesteder i dette land, som vil hjælpe dig med at slappe af, slappe af og glemme alt i verden. Derudover vil du være i stand til at forbedre dit helbred, forbedre dit velvære og slippe af med mange sygdomme. Fremragende klimatiske forhold vil kun bidrage til en fantastisk ferie. Skønheden i romantiske Trakai, majestætiske Vilnius og det gamle Kaunas vil ikke efterlade dig ligeglad. Og det muntre og støjende Palanga vil give dig simpelthen uforglemmelige indtryk, som du vil huske resten af ​​dit liv.

Litauen er den sydligste stat af de baltiske stater, naboerne af denne stat er Hviderusland, Rusland, Letland og Polen. Det mest overraskende er, at denne region anses for at være den mest miljøvenlige; en gunstig atmosfære hersker her både til rekreation og behandling.

Statens hovedstad er Vilnius, hvorfra det er værd at starte din rejse rundt i landet. Denne ældste by i landet, som blev grundlagt i 1323, kaldes med rette byen for kontraster og barok - den kombinerer overraskende moderne bekvemmeligheder og infrastruktur med gammel historie.


Generelt anses Vilnius ikke kun for ældste, men også den smukkeste by i Litauen. Det er omgivet af maleriske steder, skovklædte bakker og klare søer. Prøver af arkitektur fra de sidste århundreder, værdifulde kulturelle monumenter, talrige kirker, tårne ​​og mere taler om hovedstadens rigeste historie. Blandt de mest berømte monumenter er det værd at bemærke sådan en gotisk perle som Castle Ensemble, som blev bygget i det syttende århundrede, samt kirken St. Anna, bygget i det sekstende århundrede. Det vil ikke være overflødigt at huske, at den gamle bydel i Vilnius blev erklæret som et UNESCO-monument.
Mange andre byer i Litauen er også rige på mangfoldighed - de har også et stort antal historiske monumenter, forskellige steder for underholdning, fantastiske og unikke steder. I denne tilstand vil du helt sikkert finde noget at lave i din fritid, du kan slappe af og have det maksimalt sjovt.