Loading icon

Ture i Linz, Østrig

Alle rejsende, der rejser til Europa, rådes til at være særligt opmærksomme på Østrig. Dette land er berømt for sin særlige ynde, alsidighed af kulturer og traditioner og overrasker ofte turister.

Biludlejning på forhånd er også rentabel i Austria . Du kan sammenligne priser online og få op til 70 % rabat på leje. For eksempel koster leje af kompaktklassebil i Linz næsten 14 euro pr. dag, i Innsbruck airport - næsten 12 euro pr. dag.

Den tredjemest befolkede by er Linz - dette er centrum i Øvre Østrig ligger det 197 km fra Wien. Den antikke by er omgivet af maleriske lave bjerge og strækker sig langs bredden af ​​Donau. I 2009 blev Linz anerkendt som Europas kulturelle centrum. Hjertet af Østrig banker i denne by, majestætiske historiske og arkitektoniske bygninger, hyggelige pubber og steder til afslappede gåture er blevet bevaret her.

Historien om den antikke by begynder med den keltiske bosættelse Lentos, i 15 f.Kr. . e. Romerne byggede fæstningen Lentia her. I 799 begyndte byen at hedde Linz, dens gunstige geografiske placering bidrog til dens udvikling. I slutningen af ​​det 15. århundrede blev den lille by udråbt til Romerrigets hovedstad. Byggeriet af en bro over Donau førte til, at Linz blev en betydelig handelsåre i Europa.



I dag betragtes Linz med rette et udviklet industricenter i landet; den metallurgiske, kemiske, fødevare- og tekstilindustri blomstrer her. Den lille by betragtes som en af ​​de mest udviklede i Østrig, der er 4 store universiteter. Linz er også berømt for sit rige kulturliv. Bruckner Festival, Electronic Art Festival og andre internationale begivenheder afholdes her hvert år.

Det første bekendtskab med Linz kan startes fra det mest elskede og populære bjerg af lokale beboere - Pestlingberg, du kan gå op ad skinne. Fra toppen er byen, spredt ud på Donau, synlig med et blik. Her på toppen ligger den berømte pilgrimskirke Wallfahrtskirche, bygget tilbage i 1738, samt en unik park med den største samling af kaktusser i Europa. Børn vil være i stand til at ride den fantastiske Express Dragon gennem tunnelen.



En sightseeingtur i byen inkluderer nødvendigvis et besøg på Hauptplatz - dette er den mest betydningsfulde plads i Linz. Her kan du se den hellige treenigheds søjle, som blev bygget til Guds ære, som reddede byen fra pesten. Bemærkelsesværdigt er det unikke gamle rådhus, bygget i gotisk stil. Turister vil være interesserede i at besøge den gamle katedral, bygget i barokstil, og den nye katedral i nygotisk stil, hvis tårne ​​når 135 meter.

Når du besøger Linz, er det værd at kigge forbi slottet Linz, Friedrich III's tidligere residens, kunstmuseet samt Mozarthuset, hvor den berømte musiker komponerede Linz-symfonien. Du kan lære en masse interessante ting om regionens historie i museet "The Origin of Linz". Den berømte østrigske by med smukke parker og pladser, unik arkitektur får gæsterne til at føle sig som i et eventyr.

Selv i den gamle bydel er det værd at tage en tur med en lystdamper og sørg for at prøve den nationale pride - den lækre Linzer kage. Ture til Østrig er en fantastisk mulighed for at introducere voksende børn til historien og give dem levende, uforglemmelige indtryk.