Loading icon

Ferie i Polen

Der er ingen mangel på smukke byer i Polen. Derudover er Warszawa, Gdansk og Krakow regelmæssigt inkluderet ikke kun i europæisk, men også i globale turistvurderinger. Imidlertid er de mest populære blandt udenlandske turister flere-dages ture til de største byer i Polen.
Hver dag går turister til Poland og forudbestiller en biludlejning. I Krakow er de gennemsnitlige omkostninger for en kompakt bil 15 euro pr. Dag, i Warsaw - 14 euro pr. Dag.


Biebrza Valley


The Biebrza Valley
er det største myrland i Polen. Det er også et hekkested for 180 fuglearter. Rafting på Biebrza -floden er et ferietilbud i Polen for dem, der værdsætter fred og ro, omgivet af uberørt natur og smukke landskaber.

Du kan gå kano eller rafting. Kajakrejser tager normalt cirka et par timer, men den mest vedvarende kan blive til et eventyr på flere dage. Strømmen af Biebrza er rolig takket være hvilken rafting på denne maleriske flod tiltrækker ikke kun erfarne kanoister, men også alle, der værdsætter udendørs aktiviteter.

Pulavy

Puławy's placering i turisttrekanten mellem Kazimierz Dolny og Nałęczów er en ekstra fordel, især for dem, der leder efter en flugt fra trængsel og travlhed.

Puławy , som en af de få byer, har et omfattende netværk af cykelstier og ruter af forskellige vanskelighedsniveauer, der ligger på de maleriske steder i Lublin Upland.

Derudover har byen en marina. De anvendte løsninger og den velholdte base skaber gunstige betingelser for vandturisme.

Et lige så rigt tilbud for elskere af sightseeing. Det smukke palads og parkkompleks, der blev grundlagt i slutningen af det 18. århundrede af Isabella Czartoryska, består af bygninger, der er anerkendt som perler af polsk arkitektur, takket være hvilken Puławy blev kaldt "polsk Athen".

{31.



nałęczów

Flagskibattraktionen af stille Nałęczów er spa -parken. Det blev grundlagt i det 18. århundrede af Stanislav Malakhovsky. Fred og frisk luft, der stammer fra dette sted, kan findes at gå blandt de mange træer: egetræer, fyrretræer, kastanjer, lindens og amerikanske tulipaner. De, der holder af deres helbred, vil lide et pumpeværelse med mineralvand, og et besøg i Palm House vil give afslapning lidt eksotisk. Nałęczów er også det ældste sundhedssted i Polen og den eneste med kun en kardiologiprofil.

Arkitekturelskere kan slentre gennem de historiske villaer, og dem, der drømmer om barndom Bjørne. Nałęczów er også et fremragende udgangspunkt for ture til Kazimierz Dolny og Puławy beliggende i nærheden.

Nowy dwur i nærheden af SkiSerniewice

Landskabsparken Bolimów og naturreservatet i Ravka -floden, der ligger lige under SkiSerniewice, kan også være et sted for ro. Charmen ved den omgivende natur vil ikke kun have en positiv effekt på trivsel, men vil også give styrke. UNIKE DYRER, Beskyttede floder, mange cykelruter og muligheden for at organisere kanoture på Ravka-floden vil tilskynde til fysisk aktivitet. Historieelskere vil finde mange steder værd at besøge her, fordi parken har en meget interessant historisk baggrund. Det er også værd at bemærke, at der i umiddelbar nærhed af parken er den Nowy Dvur klinik, der ud over stuer har en bred vifte af behandlinger for mennesker, der lider af sygdomme i rygsøjlen og motoriske organer.


Alt dette gør det til et ideelt sted for overarbejdede mennesker, der leder efter fred, stille, smuk udsigt og afslapning for deres kroppe.