Loading icon
Hvor skal man overvintre i Europa
Hvor skal man overvintre i Europa

Hver dag kommer der flere og flere tilbud om fjernarbejde i udlandet på arbejdsmarkedet, og årsagerne til dette er ret indlysende: en virksomhed kan spare på kontorleje og indkøb af udstyr, og geografien for at ansætte medarbejdere er stigende dramatisk. Det er også meget bekvemt for medarbejderne. Du kan bo hvor som helst i verden og arbejde på samme tid. Dette er især vigtigt i den kolde vinterperiode.

Den højeste bygning i verden
Den højeste bygning i verden

Burj Khalifa, fra arabisk. "Khalifa Tower" er den højeste bygning i verden - 828 m, og den mest etager - 163 etager, ikke medregnet 48 tekniske og underjordiske etager. Skyskraberen har det længste spir i verden - 180 m. Denne storslåede bygning er beliggende i Dubai (UAE).

De mest berømte museer i Bruxelles og Amsterdam
De mest berømte museer i Bruxelles og Amsterdam

Der er mennesker, der ikke kan lide at blive for længe, og de søger at diversificere deres rejser til udlandet. En fantastisk mulighed er at booke en tur i to lande, for eksempel til Belgien og Holland.

Ture i Phuket
Ture i Phuket

Phuket er den største ø i Thailand og er forbundet med fastlandet af Sarasin Dam-broen. Beliggende i det uberørte Andamanhav er Phuket som et barndomsbillede af en eksotisk ø med frugtplantager, vandfald og solrige strande. Ture til Phuket i Thailand har altid været blandt de mest prestigefyldte og elite feriemuligheder, men i de senere år er resortet blevet mere tilgængeligt for en bred vifte af turister.

Vi kombinerer shopping og en uforglemmelig ferie i Europa
Vi kombinerer shopping og en uforglemmelig ferie i Europa

Hvad er attraktivt ved en ferie i Europa? Svaret på dette spørgsmål kan tage op til 8 sider let maskinskrevet tekst. Vi vil dog ikke liste alle dens fordele, efterlader denne nyttige forretning til næste gang, og vi vil kun fokusere på shopping - en af de vigtigste underholdninger på en europæisk rejse.

De bedste lande for bryllupsrejser. Top-4
De bedste lande for bryllupsrejser. Top-4

Skikken med bryllupsrejser går tilbage til oldtiden. I de dage gik nygifte for at søge land for at bygge deres hjem. Denne tradition er forblevet for moderne nygifte. Efter bryllupsarbejdet vil du gerne være alene, slappe af og tage dig tid til din elskede. Uanset familiens rigdom, forsøger alle at overholde denne tradition i vores tid.

Sådan pakker du din kuffert ordentligt
Sådan pakker du din kuffert ordentligt

Når du tager på tur og forbereder alt, hvad du skal bruge til at pakke kufferten, bør du først og fremmest blive vejledt af sund fornuft og logik.