Loading icon

De bedste lande for bryllupsrejser. Top-4

Skikken med bryllupsrejser går tilbage til oldtiden. I de dage gik nygifte for at søge land for at bygge deres hjem. Denne tradition er forblevet for moderne nygifte. Efter bryllupsarbejdet vil du gerne være alene, slappe af og tage dig tid til din elskede. Uanset familiens rigdom, forsøger alle at overholde denne tradition i vores tid.

Biludlejning på forhånd er rentabelt. Du kan sammenligne priser online og få op til 70 % rabat på leje. For eksempel koster leje i  Istanbul Ataturk Airport næsten 15 euro pr. dag, i  Varna Airport -priser starter fra 9 euro pr. dag, i  Punta Cana Airport - fra 17 euro pr. dag.

Ægypten
Foråret er det bedste tidspunkt at udforske Egyptens seværdigheder (pyramider, Luxor-komplekset, orientalsk basar, Kairo-museet med uvurderlige artefakter). Vejret er altid forår her selv om vinteren. Det mest optimale tidspunkt for en rejse til Egypten vil være foråret - fra marts til april er der stadig ingen kvælende varme og en tilstrømning af turister, en rejse i denne periode vil være den mest budgetmæssige.

I de angivne måneder. , vil en uges hotelophold med måltider og overnatning koste $ 200-300. Hvis turen falder på den kolde årstid, står alle de nygifte over for spørgsmålet om, hvor de skal tage hen på deres bryllupsrejse. De to vigtigste faktorer, der skal tages i betragtning, er: 1. Det tidspunkt på året, hvor turen finder sted. 2. Budgettet afsat til rejsen.



Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik tiltrækker nygifte med sit paradisiske klima, eksotiske køkken og uforglemmelige gåture. For elskere af udendørs aktiviteter på kysten af ​​Bonachica, på dens koralrev - en uforglemmelig dykning. Og på selve kysten kan du tage på bjergbestigning til nationalparken i Cibao-dalen med dens tropiske planter og varierede ornitologiske fauna, der minder om fabelagtige ildfugle.



Tyrkiet

For dem, der ikke ønsker at udholde en lang flyvetur, du kan vælge gæstfri Tyrkiet med sin blide sol, året rundt overflod af grøntsager og frugter, slik. Her kan du finde uforglemmelige orientalske retter. Samt et budget og rentabelt program - alt inklusive alt inklusive. Landet har et rigt liv døgnet rundt: diskoteker, måneparker, lystsejlads, handel døgnet rundt. Om eftermiddagen kan du besøge monumenterne for arkitektur og kultur fra antikken og middelalderen. Sofias tempel, Top-ka pi-paladset, Hydrolaza, amfiteatre.



Bulgarien - Varna

Dette land med sine gyldne strande er berømt ikke kun for en strand, men også for et balneologisk feriested. Byen Varna er især rig på termiske kilder. Nyd mineralvandet, folk har stræbt efter her siden det 13. århundrede. Uanset årstid kan du ligge i varme mineralkilder, hvor rosenblade hældes i spande til ungerne, som dækker hele vandoverfladen. På siden er en bakke med en spand afkølet champagne og kopper varm chokolade.



Den lille kompakte by Varna med sine små gader er fyldt med duften af ​​hav, kærlighed, kaffe og roser. Du kommer ikke til at kede dig her, da byens historie, arkitektur og kultur er meget gammel. I oldtiden blev Bulgarien kaldt Thraki. Nekropolis i byen Varna er berømt for det faktum, at der er et museum for smykkekunst.

Det indeholder genstande lavet af guld og sølv, som moderne genstande ikke kan sammenlignes med. Varna er Bulgariens havhovedstad. Det er nemt at komme hertil, da skibe sejler mellem Varna og Illichevsk. Varna er oversat fra bulgarsk som - & amp; quot; Dronningen af ​​Sortehavet & amp; quot ;.
På hver valgt destination venter behagelige overraskelser og rabatter, for på de angivne steder bliver nygifte behandlet med ærbødighed.