Loading icon

Feriesteder i Serbien

Serbien er en ideel mulighed for dem, der ikke har brug for havet og stranden, for dem, der foretrækker en aktiv turistferie eller bare ønsker at tage en pause fra storbyens stress og jag, nyd roen i en lille og stille land. Få mennesker ved, at der er meget ren luft, venlige mennesker, fremragende feriesteder og sanatorier, og at mange byer i denne beskedne stat er historiske centre. Hvis du ønsker at besøge dette storslåede land, så har du et svært valg - der er så mange steder, som enhver turist absolut bør besøge. De vigtigste er angivet nedenfor.

For en behagelig tur foretrækker mange turister at bruge biludlejningstjenester i Serbia . Den gennemsnitlige pris for at leje en bil i Belgrade er 15 euro pr. dag, ved Belgrade airport er lejeprisen den samme som i byen, selvom leje i lufthavnen normalt er billigere.



Kopaonik er et skisportssted beliggende i den centrale del af landet. Dette er en enorm bjergkæde på 83 km. Kopaonik har længe været et af de mest berømte europæiske skisportssteder. Her er banerne udstyret med komfortable pister og opstigninger, som sikrer sikkerheden for skiløbere og snowboardere. Derudover er Kopaonik et stort nationalreservat og tiltrækker derfor turisternes opmærksomhed som en attraktion.



Zlatibor er et serbisk klimatisk feriested. Det ligger relativt tæt på Beograd - kun 30 km. Centrum af Zlatibor er den lille by Kravele - Voda, hvor millioner af turister kommer hvert år. Selvfølgelig fordi luften i dette feriested er ren og frisk, hvilket er kombineret med det sydlige varme og solrige klima.



Beograd er den største by i landet og desuden hovedstaden i Serbien. Dette er et stort historisk centrum - et af de største i Europa. Hovedattraktionen er Beograd fæstningen, som blev bygget i det 1. århundrede! Under hele sin eksistens har den været udsat for hundredvis af angreb og er blevet restaureret mere end 40 gange. Udover fæstningen har Beograd meget smukke parker, pladser og arkitektur. Derfor vil turister under alle omstændigheder kunne lide det her meget.