Loading icon
Istanbul rejsetips til førstegangsbrugere
Istanbul rejsetips til førstegangsbrugere

Uanset om du planlægger din første tur til Istanbul, eller du allerede har besøgt den, er der flere ting, du skal vide om denne smukke by.
Et af de vigtigste Istanbul-rejsetip til nybegyndere er at undgå menneskemængder i sommers. Dette skyldes, at Istanbuls turistattraktioner bliver overfyldte meget hurtigt, især i højsæsonen.

Tyrkisk køkken: desserter, supper, salater og andre retter
Tyrkisk køkken: desserter, supper, salater og andre retter

Det tyrkiske køkken er et rigtigt mesterværk, der fortjener din opmærksomhed. Den har været under udvikling i meget lang tid, så i vores tid er der enormt mange forskellige retter i den. Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at smage alle delikatesserne under din ferie, men det er værd at prøve de mest populære kulinariske mesterværker på ferien!

Alanya - hav og underholdning
Alanya - hav og underholdning

Resortbyen Alanya ligger i Tyrkiet, 150 kilometer fra Antalya. Dette er den varmeste region i landet, så vandet i Middelhavet er varmt og blidt - badesæsonen her varer fra april til oktober. Alanya er omgivet af Taurus- eller Taurus-bjergene, hvilket også påvirker klimaet - her er ingen stærke vinde, da bjergkæden forhindrer kolde luftmasser i at trænge ind i Alan-regionen.