Loading icon

Hvad skal man se i Yallingup, Australien

Yallingup er et populært feriemål med turister, der kommer for at bo i sommerhuse og nyde surfestrande. Det ligger på kysten af ​​det sydvestlige Vestaustralien, mellem Margaret River og Manjimup.

De, der kan lide at rejse i bil, booker normalt en bil i Australia online på forhånd. I  Sydney Airport vil det koste fra 16 euro pr. dag at leje en kompakt bil, og i Gold Coast Airport  vil det være lidt dyrere - fra 21 euro pr. dag. Priserne kan variere afhængigt af sæson, bilklasse og lejeperiode.



Her er nogle af de ting, du bør se, når du er her:

Grotter

Hvis du leder efter en unik ferieoplevelse så er Yallingap stedet for dig. Du kan ikke gå glip af muligheden for at udforske de nærliggende grotter. Disse huler har eksisteret siden forhistorisk tid og blev dannet efter lavastrømme var fyldt med regnvand og affald. Uanset om du vil på en guidet tur eller gøre det selv, er disse huler det perfekte eventyr for alle!

Airlie strand
Du kan nå denne strand ved at køre til Busselton og tage en færge på tværs af vandet. Stranden har fantastisk hvidt sand og klart vand, der vil tage pusten fra dig. Det er ikke kun en fantastisk stranddestination, men også et populært surfested.

En populær attraktion i Yallingap er Natural Bridge, beliggende ved Cape Naturforsker. Det er en lille bue, skabt af vanderosion, som kastes ud over havet og støder op til en klippevæg. Dens højde er omkring 3 m, længden er 8 m, og den kan nås til fods.

Hovedstranden hedder Caves beach, hvor adskillige huler er hugget ind i klipperne, som kan udforskes ved lavvande.

Der er mange andre strande omkring Yallingap, herunder Greenbanks Beach,
Spooky Beach, Blue Pool Beach og Hazzas Rock. Hvis du er i humør til eventyr, kan du også tage en bådtur til Shell Beach, der er hjemsted for nogle af verdens bedste snorkelsteder.