Loading icon

Sådan pakker du din kuffert ordentligt

Sådan pakker du din kuffert ordentligt

Når du tager på tur og forbereder alt, hvad du har brug for til at pakke kufferten, bør du først og fremmest blive vejledt af sund fornuft og logik. En vigtig hjælper for turister over hele verden er online-bilbestillingstjenesten. For eksempel i   Austria , Czech Republic  vil den gennemsnitlige pris for at leje en kompakt bil være omkring 12 euro pr. dag, i Belgium  priser starter fra 11 euro om dagen.


Valg af kuffert

Typen og størrelsen af ​​kufferten afhænger af på rejseprogrammet. Til en ferierejse er en kuffert med hjul egnet, og til en udflugtstur med hyppige bevægelser er en sportstaske eller en rygsæk bedre.

1. Hvad skal man sove i
2. Hvad er der på hotelværelset
3. Hvad skal man gå i det fri
4. Hvad skal man gå til pool, sauna, strand.
5. Personlige hygiejneartikler.

For den korrekte kompilering af listen er det tilrådeligt at sætte dig ind i vejrudsigten for rejseperioden og det detaljerede turprogram.


Bagage.


En kuffert flyttes normalt adskilt fra den rejsende - i bagagerummet på en bus eller et fly, i bagagerummet på en bil eller taxa, den bliver båret fra sted til sted af fremmede - portører eller portør. Bagage kan tabes, tabes, sendes til en anden destination, forveksles med ejeren eller bare stjæle. Baseret på dette bør DDT aldrig puttes i en kuffert: Dokumenter, Penge, Telefon. Selvom kufferten forsvinder, kan du i dette tilfælde altid vende hjem med minimale økonomiske omkostninger og moralsk omvæltning.

Kufferpakning


Hovedprincippet ved pakning er, at der ikke må være tomme pladser. Kufferten må ikke bære luft. Skrøbelige genstande placeres i midten og dækkes med bløde genstande på alle sider. På bunden er der lagt tætte flade ting, der ikke kan rulles i ruller - en jakke, bukser, en kjole. Oven på dem er udskiftelige sko placeret langs væggene. Den skal afplukkes, hver sneaker eller sko skal placeres i en separat plastikpose, som tidligere er pakket tæt med små, bløde ting - stramt sammenrullede sokker, en T-shirt og udskifteligt undertøj. Sådan polstring vil bevare skoens form og spare plads.


Barberprodukter, cremer, lotioner, kosmetik eller færdigpakket i en speciel rejsetaske, eller læg i en dobbelt plastikpose, så hvis du håndterer den eller klemmer din bagage, så pletter beskadigede rør ikke andre ting med deres indhold. .Blødt tøj - sokker, T-shirts, shorts, træningsdragter, jeans - er rullet op i form af stramme ruller og tæt pakket uden mellemrum mellem dem. At ligge fladt, som på skabshylder, er ikke egnet til transport i en kuffert.

Tingene klumper sig sammen. Det mest problematiske element er hatten. For at bevare sin form skal kronen være fyldt med blødt tøj, sætte hatten på bunden af ​​kufferten og tæt overlappe med andre ting. Gadgetens powerbank, oplader, bog til læsning i venteværelset, førstehjælpskasse, reservebriller i en robust kuffert, pakket i de ydre lommer på kufferten eller læg andre ting ovenpå.


Efter pakning skal kufferten lukkes, og dens vægt skal estimeres. Det er nødvendigt at gå ud fra det faktum, at bagagen i nogen tid vil bevæge sig uden hjælp fra servicepersonale, for eksempel ved en toldkontrol. Ved flyrejser skal kufferten vejes, så den ikke overskrider flyselskabets tilladte bagage. Yder- og varmt tøj - en jakke, en sweater - skal ikke pakkes ind i en kuffert, men snarere tage på dig selv, når du flytter. Dette vil reducere vægten og volumen af ​​bagage.

Familiekuffert


Hvis der er flere familiemedlemmers ejendele i én bagage, kan de grupperes i plastikposer, dette vil gøre det nemmere at finde den rigtige, når du pakker en kuffert ud i rummet.