Loading icon

Buddha tempel på Bali

Turister på Bali er meget på vagt over for templer. Det hellige sted er næsten den sidste attraktion, de besøger. Fordi for europæere er dette et mystisk og endda skræmmende sted. Enig, det er ikke særlig behageligt at se skulpturer af modbydelige pattedyr eller flagermus ved indgangen til templet. For europæere er konceptet om templers funktion og udsmykning uforståeligt. Derfor forlader næsten hver anden rejsende templet under indtryk. Om sådanne templer er interessante at besøge eller stadig farlige, mere om det senere.
De, der er vant til at rejse på egen hånd og se sightseeing uden en guide, og turgrupper kan leje en bil i Indonesia på et lejekontor og ikke afhænge af nogen. At leje en bil i Bali lufthavn vil i gennemsnit koste 17 euro pr. dag, i Jakarta fra 18 euro pr. dag.
Brahma Vihara Arama
- Buddhas tempel.


De oprindelige folk på Bali besøger ofte templer, fordi for dem er dette et sted for selvforbedring. Hvert tempel på øen har en særlig betydning.
Da Indonesien blev koloniseret af hollænderne, blev alle traditioner imidlertid glemt. Lokale beboere kopierede den nye adfærdsmodel. Først efter uafhængighedserklæringen begyndte folk på Bali at genoplive deres religiøse traditioner. Så begyndte opførelsen af ​​det lokale tempel. Kun indbyggerne på Bali har aldrig været kendetegnet ved en stabil økonomisk tilstand, og efter uafhængighed havde folk ikke penge. Buddha Temple Brahma Vihara Arama kunne ikke bygges. En filantrop Girirakkhito Mahathera blev fundet, takket være hans indsats blev der bygget et tempel.
Under opførelsen af ​​det hellige sted opstod der vanskeligheder: der var et ujævnt terræn, og der var ingen flod i nærheden. Det var nødvendigt at gå en kilometer dertil, og det forværrede byggeprocessen. Sammen blev Buddha-templet færdiggjort. Kun dette hellige sted blev ødelagt af et jordskælv. Men Girirakkhito Mahathera fortvivlede ikke og genopbyggede templet.



Nogle træk ved Brahmavihara Aram-templet på Bali:
• På templets område kan du se ældre lokale beboere, der mediterer lige på jorden. Samtidig sætter de ild til en cigaret og laver endda mærkelige bevægelser;
• Ikke alle kan komme ind i dette tempel; du skal have tøj på, der dækker dine arme, skuldre og decolleté. Mænd skal også gå rundt i templet i en sarong, ellers vil ånderne være uvenlige;
• Du må ikke røre ved statuerne med hænderne, det er generelt strafbart. Dette er, hvad de lokale tænker, hvis de bemærker dette, så vil der være en skandale, og måske skal du betale en bøde;
• Indgangen til templet er gratis, men så skal du betale donationer. Det menes, at jo større donationer, jo bedre.

På trods af de særlige kendetegn besøges Buddha-templet på Bali. Dette er et sted, hvor du kan "forfriske dig selv med styrke." Det er i de største attraktioner. For fuldt ud at fordybe dig i dens atmosfære, skal du studere lidt buddhismens hovedprincipper.Brahmavihara Arama er ikke et farligt sted, men ikke alle kan lide at være der. Et stort minus vil være en overførsel, fordi du kan komme til Brahmavihara Aram-templet med taxa eller scooter fra Lovina (og det er dyrt).
Buddha-templet på Bali er et usædvanligt sted. Nogle af dem bliver endda nogle gange bange. Men det betyder ikke, at det skal omgås. Det er bedre at se denne attraktion med dine egne øjne.