Loading icon

Hvor skal man overvintre i Europa

Hvis du ønsker at tilbringe vinteren i et varmere land i Europa, skal du helt sikkert besvare følgende spørgsmål:


1. Hvilket land med et varmt klima og et kulturelt program skal du vælge?

2. Hvor finder man et job?

3. Hvilken slags arbejde skal man finde?

Hver dag er der flere og flere tilbud om fjernarbejde i udlandet på arbejdsmarkedet, og årsagerne til dette er ret indlysende: en virksomhed kan spare på kontorleje og køb af udstyr, og geografien for at ansætte medarbejdere stiger dramatisk. Det er også meget bekvemt for medarbejderne. Du kan bo hvor som helst i verden og arbejde på samme tid. Dette er især vigtigt i den kolde vinterperiode.

Det er dog ikke nødvendigt at begrænse dig til fjernarbejde, når du kan finde fuldtidsarbejde i et varmt europæisk land. Dette er en god mulighed for at kombinere rejse og arbejde. Det vil sige, at du kan arbejde både eksternt og på kontoret og nyde kulturen i landet og samfundet for dets lokale beboere.

Så til at begynde med bør du beslutte dig for valget af arbejde efter din smag. og muligheder. For at gøre dette kan du besøge Norway's website for jobs abroad . Der er mange forskellige jobåbninger her, såsom norsktalende rejsebureau, indholdsmoderator, indholdsanalytiker til sociale medier, kundeplejespecialist, præsentationsvært for casinospil og mange andre. Som du kan se, kan du her nemt finde et job både på kontoret og eksternt.

Derudover kan du, når du har besluttet dig for en ledig stilling, også beslutte dig for, hvilket land du gerne vil tilbringe vinteren i.

Hvilket land med et varmt klima og et kulturelt program skal du vælge?

Der er snesevis, hvis ikke hundredvis af byer og regioner at vælge imellem, når det kommer til at beslutte, hvor de skal henvende sig om vinteren i Europa. Som f.eks. Valletta, hovedstaden på Malta - den mest solrige hovedstad i Europa, Algarve og Lissabon i Portugal, Barcelona, ​​Malaga og Costa del Sol i Spanien, Sicilien i Italien eller Cypern.

Hvis det er vigtigt for dig at kunne svømme på stranden, så bør du overveje Azorerne, Albanien, De Baleariske Øer, Bosnien-Hercegovina , Bulgarien, De Kanariske Øer, Cypern, Korfu, Las Palmas eller Gran Canaria.

For at vælge de bedste byer eller lande til overvintring foreslår vi at evaluere dem i henhold til følgende kriterier:

1. Gennemsnitstemperatur i januar:
For eksempel en gennemsnitlig temperatur på 20 grader eller mere i januar, men også med gennemsnitstemperaturer på 16 grader Celsius, da vinteren kan være et godt tidspunkt for lavsæsonen og rejser til overfyldte byer.
2. Potentiale for rejser og rekreation:
tilgængelighed af kulturelle attraktioner og steder til sport.

Vi har efter vores mening overvejet de mest attraktive destinationer og præsenterer dem for dig til udvælgelse.

1. Spanien: Gran Canaria, Costa del Sol og andre

Den sydlige kyst af det kontinentale Spanien hører til Andalusien. De sydligste strande på Costa del Sol og Costa de la Luz lever op til deres navne, selv om vinteren er der meget få overskyede eller regnfulde dage. I januar, på kysten, holdes temperaturen på omkring + 15-16 ° С. Mange feriebyer er velegnede til både unge og par. Forlystelsesparker, oceanarier, delfinarier og endda pingvinarier er åbne for turister. En svævebane tager dig op til bjergene, hvorfra en smuk udsigt over havet og omgivelserne åbner sig. Resortlivet stopper ikke selv i vintermånederne

Men da temperaturen falder om natten, skal du altid kontrollere, om rummet er opvarmet, når du reserverer din bolig.

De Kanariske Øer

I Middelhavet ejer Spanien De Baleariske Øer, i Atlanterhavet - de berømte Kanariske Øer. Øverst på vores liste over steder, hvor det er varmt i januar, er desuden De Kanariske Øer. De ligger næsten ud for Afrikas kyst. Hovedøerne på De Kanariske Øer - Tenerife , Palma og Gran Canaria - kaldes kontinenter i miniature. Her kan du besøge flere årstider på samme tid. I bjergene i en højde af to kilometer, selv om sommeren, er der sne, og på kysten og om vinteren holdes temperaturen på +20 ° С.

Gennemsnitstemperatur i januar: 20° maksimum / 13° minimum.

Potentiale for eventyr:
sorte sandstrande, en sovende vulkan og en lokal befolkning, der elsker mad, musik og dans.

Selvom de Spanish Canary Islands er dyrere end sydøst Asien, de er stadig en drøm, der går i opfyldelse for dem, der ønsker at arbejde i et andet land. Fantastisk vejr, overkommelige overnatningspriser og tidszoner gør dem populære for vinterferiesøgende.

Øerne er omgivet af landskaber fra strande til regnskove og vulkankratere og har masser af eventyrmuligheder uden for alfarvej. Las Palmas er en gåbar by med masser af co-working spaces, relativt billig indkvartering og masser af ting at lave i din fritid. Tip: Øens liv handler om at komme udenfor og tilmelde sig en surflektion!

Barcelona

Barcelona er et storbyparadis for overvintring i Europa.

Gennemsnitstemperatur i januar:
13° høj / 7° lav.

Eventyrpotentiale:
Lær om fremragende arkitektur, utrolig mad og en kosmopolitisk stemning i denne spanske kystby.

Selvom Barcelona er en af de fedeste byer på listen, er vejret stadig mildt hele året rundt, og med turismen i stigning, kan lavsæsonen være det bedste tidspunkt at udforske uden folkemængderne. Det kan være en vidunderlig tur on a rented car .

Højdepunktet i Barcelona er bestemt Gaudis overjordiske arkitektur, og du bør afsætte et par dage til at besøge det utrolige Casa Batlló, Parc Güell og Sagrada Familia . Efter arbejde kan du nyde en siesta og derefter gå en tur langs den livlige Las Ramblas og en af de bedste gastronomiske etablissementer i hele Europa.

Here du kan få mere at vide om at få dit opholdskort i Spanien.

2. Italien

Til gåture i Italiens gader skal garderoben vælges separat for hver by.

Det varmeste område i januar er Sicilien
: +15°С (om natten +9°С). På dette tidspunkt på fastlandet i Napoli + 13 ° C om dagen (+ 5 ° C om natten). En vinteraften i Sorrento vil glæde dig med den samme temperatur. Vintrene i det sydlige Italien er milde. Til sammenligning: i Rom +11°С, vind og luftfugtighed, i Venedig +6°С og oversvømmelser, i Milano er det køligt, +6°С, i Firenze +9°С.

Potentiale for eventyr: I vintermånederne er car rental prices reduceret med 15-30 %, det er nemmere at finde gratis parkering, og attraktioner er fri for skarer af turister.

Øen Sicilien

På den italienske ø Sicilien skinner solen 330 dage om året. Du skal kun bruge varme trøjer, hvis du vil til bjergene. Det milde klima og varme vejr (15-20°C) er ideelle til vandreture og sightseeing.

Sicilien er i januar dækket af frodig vegetation. Mandeltræer begynder at blomstre i hvidt og pink. Området er interessant for sit klippe-bakkede relief og den højeste aktive europæiske vulkan - Etna, som et naturreservat er spredt rundt om.

Seværdighederne på øen Sicilien er ikke ringere end de antikke monumenter i den kontinentale del af landet. Sicilien har sin egen arkitektoniske stil - den sicilianske barok, den har sin egen dal af templer. Efter hovedstaden Palermo er hovedbyerne på Sicilien Messina, Syracusa og Catania. Palermo blev grundlagt af fønikerne, Syracusa og Messina af grækerne. Catania er interessant for bygninger bygget af basalt og hærdet lava fra vulkanen Etna.

Hver by på øen er unik, for eksempel fortsætter det smukke feriested Taormina med at fortrylle kreative personligheder og bohemer.

Venedig

Selv om temperaturerne i Venedig ikke er varme om vinteren, anser mange denne smukke kanalby for at være bedst i denne sæson, især under sneen. Derudover tilbydes besøgende også hotel- og flypriser, der er årets laveste. Spring over folkemængderne ved at undgå ugerne omkring Carnevale di Venezia-festivalen, og du vil drage fordel af kortere linjer til populære attraktioner, samt en bedre chance for at opleve en mere autentisk side af Venedig. Pak sammen og gå gennem den tykke tåge, der ofte lægger sig omkring kanalerne, hvilket giver nogle særligt imponerende atmosfæriske billeder. Du kan stadig nyde gondolerne, mens de kører hele året rundt, og når det er koldt, tilbyder gondolerne tæpper at putte sig med.

3. Portugal

Portugal konkurrerer med Spanien og Italien, ikke kun med varmt vejr om vinteren, men også med attraktioner. Blandingen af europæiske og sydamerikanske kulturer giver landet en unik smag. Den varmeste ting i Portugal i januar er på øen Madeira + 18-19 ° С. Andre portugisiske besiddelser i Atlanterhavet er Azorerne, men om vinteren er det tåget og regnfuldt. Sneen på Azorerne falder dog slet ikke.

Gennemsnitstemperatur i januar:
15° maksimum / 9° minimum.

Potentiale for eventyr :
Det gamle Europas skønhed møder den travle moderne byscene.

Alle faciliteter og infrastruktur i en stor europæisk by, plus et mildt klima og overkommelige priser, gør Lissabon til et fremragende valg for en vinternomade . Tilføj masser af co-working-rum, hvor du kan leje et skrivebord og Wi-Fi-forbindelse, smuk arkitektur, lækker mad, pulserende natteliv og bekvem transport. Selvom det nok ikke er en god idé at besøge portugisiske strande i januar med en gennemsnitstemperatur på 15 grader, er det varmt nok til at tage ud på en seriøs byudforskning.

Sagres

Beliggende ud for den sydvestlige spids af Algarve tiltrækker denne populære vinterdestination mange golfspillere og surfere til sine kølige, solbeskinnede strande om vinteren. Dette er tidspunktet, hvor de atlantiske dønninger er mest modstandsdygtige og når deres højdepunkt, mens disse maleriske sandstrækninger er fri for sommermylderet. Der er også masser af golfbaner som Boavist og 18-hullers Espiche beliggende i et økologisk reservat, hvor entusiaster ser frem til at spille en runde eller to under den behagelige varme fra solen. Når skyer dukker op, har stormwatchere mulighed for at se og høre massive bølger slå ind på kysten. Der er også mange smukke fiskerlandsbyer, majestætiske slotte og naturskønne vandreture blandt korkege.

The official website of public services in Portugal
kan afklare alle detaljer om at få en opholdstilladelse i dette land.

Uanset hvad du synes om en vinterflugt fra snelandets vidundere til varme lande og byer, er vi sikre på, at de europæiske destinationer, vi har nævnt, helt sikkert vil opmuntre dig til at pakke sammen og tage på vejen til vinteren.