Loading icon

Storbritannien - fire lande på én ferie!

I dag gør udflugter til Storbritannien det muligt at besøge alle rigets lande på kort tid: England, Skotland, Nordirland og Wales.

Længe før rejsen booker mange turister en bil i  United Kingdom  online for at få en favorabel lejepris, se flere attraktioner og ikke være afhængige af udflugtsgrupper. Ved Heathrow airport starter prisen på en kompakt bil fra 15 euro pr. dag, ved airport of Gatwick  er prisen omtrent den samme - fra 14 euro pr. dag.


England
Alle sightseeingture til Storbritannien går gennem London, i hovedstaden er det værd at se på Tower Bridge, Big Ben, Westminster Abbey og bare gå langs de gamle og moderne gader. Bath og dets romerske bade er af interesse i Vestengland, mens Lake District er et godt sted for en afslappende pause. Det er umuligt ikke at besøge den mystiske Stonehenge, hvis alder og formål videnskabsmænd rundt om i verden skændes om.



Skotland

Der er ikke noget andet land som Skotland, og udflugter til Storbritannien forsøger at vise turister al denne regions skønhed. Edinburgh er hovedstaden og en meget gammel by med storslåede paladser, der fryder øjet. Skotlands søer er den mest mystiske, men ikke desto mindre den smukkeste del af den. Mange mennesker tror stadig, at Loch Ness virkelig gemmer i dets dybder et frygteligt monster, som lokalbefolkningen kærligt kalder Nessie.

Nordirland

Landet med grønøjede mennesker og rødhårede leprechauns, der gemmer en krukke med guld for enden af ​​en regnbue – det er, hvad Nordirland er blevet for turister. Efter at have bestilt sightseeingture til Storbritannien, er det værd at stoppe i Dublin, som har en historie på omkring fem årtusinder, som du kan se ved at gå på gaderne og se meget gamle bygninger. Ikke langt fra Dublin, i et åbent område, rejser New Grange sig, som er endnu ældre end pyramiderne i Egypten. Denne enorme høj er bemærkelsesværdig for det faktum, at dens hovedkorridor under vintersolhverv er fuldstændig oplyst af solens stråler, hvilket afslører en vidunderlig udsmykning.



Wales

Hele Wales territorium er en nationalpark, der er alt her og sandede bugter og bjergkæder og grønne enge og smukke søer. Vores britiske sightseeingture vil give dig mulighed for at se mange smukke slotte, såsom Bryn Bras, i parken, hvor et rigtigt vandfald falder malerisk.
Hvordan turister opholder sig i Storbritannien, åbner smukke udsigter over naturen sig overalt, uændret for tusinder af år, og i byer, som for kontrast, koger livet og bevæger sig i et vanvittigt tempo.