Loading icon

Verona Amphitheatre: Ancient Arena Tour

Verona er en by i det nordlige Italien, der primært er forbundet med Romeo og Julie. Denne forening er helt korrekt, for her kan du finde stedet, hvor Juliet hvilede, såvel som den berømte balkon i hendes hus. Det er dog ikke alt, der er værd at se, når man besøger denne by fuld af historie. På hovedtorvet på Piazza Bra er et af byens største symboler - det gamle amfiteater Arenda di Verona, som blev bygget i 30 e.Kr. Udadtil ligner det det romerske Colosseum.

De, der er vant til at rejse på egen hånd uden en guide og turgrupper, kan leje en bil i Italy på et udlejningskontor og ikke være afhængige af nogen. At leje en kompakt bil i Verona Airport  koster i gennemsnit 18 euro pr. dag, i Rome kan du leje en kompakt bil fra 20 euro pr. dag.

Arenaen med tribuner og korridorer er bevaret fra den oprindelige bygning. Tidligere var de omgivet af en imponerende facade i tre niveauer lavet af hvid og lyserød kalksten, udbrudt i Valpolicella-regionen. Arenaen var placeret uden for forsvarsmurene, men i umiddelbar nærhed af dem - dens skabere ønskede at forhindre, at byens centrum blev overfyldt med udefrakommende. Kun et lille fragment med fire arkader har overlevet den dag i dag. De lokale kalder det Ala (polsk fløj). Separate skulpturelle elementer, der dekorerer arenaen (inklusive søjlerne i forhallen) er udstillet i det arkæologiske museum.



For første gang blev den ydre ring af murene alvorligt beskadiget under udvidelsen af ​​byens fæstningsværk under Theodorik den Store (første halvdel af den 6. århundrede). Ødelæggelsen endte med et tragisk jordskælv i 1117, hvorefter det kun kunne bruges som stenbrud. Samtidig blev arenaen forbudt at blive demonteret for byggematerialer.



Under renæssancen, da antikviteter oplevede en anden ungdom, blev arenaen først brugt som operascene. I 1913 blev en af ​​de bedste operaer i musikhistorien, Aida, af Giuseppe Verdi, opført der. Arenaen er således blevet et ganske populært koncertsted.

I løbet af dagen er arenaen åben for offentligheden, der er ingen udstillinger og ingen udstillinger. Turister kan gå rundt på tribunerne, stå i midten af ​​scenen eller gå langs gangene. For at besøge skal du købe en billet.