Loading icon

Frankrig er et land med romantik, mode og smuk natur

Frankrig erobrer ved første blik med de smukkeste landskaber, arkitektoniske vidundere, komfortable feriesteder og kulinariske mesterværker. Det mest romantiske land i verden, som i fortiden, fascinerer med skønheden og friskheden i de saftige og charmerende landskaber i Provence og Bourgogne. Romantik og luksus i en smuk kombination er legemliggjort i den smukke arkitektur i paladskomplekserne i Versailles, Fontainebleau, og den strenge og uindtagelige skønhed af slottene i Carcassonne ser på mystisk vis på baggrund af smuk natur.
Turister overvejer at leje en bil. en af de bedste måder at nyde alt, hvad France har at tilbyde. At leje en økonomiklassebil i Cannes vil koste omkring 19 euro pr. dag, i  Lille - omkring 18 euro pr. dag.
Fransk charme
Uden tvivl kan dette land fuldt ud tilskrives den førende position af et turistland, der tiltrækker sofistikerede og velplejede feriesteder på Cote d'Azur og Aquitaine. Franskmændene betragtes som en velstående nation inden for gastronomi, mode og farmaceutiske produkter. Bordeaux-vine er virkelig storslåede og indtager en af de første steder blandt de europæiske lande.
Byen med elskende og romantiske dates er selvfølgelig alles yndlings-Paris. Rejsende, der drømmer om at se Paris, har mulighed for at komme hertil og værdsætte skønheden, storheden ved arkitektoniske monumenter og roen i religiøse bygninger - kirker og templer af fabelagtig skønhed. Dette sted tiltrækker alle elskere af alt usædvanligt og originalt. Når de ankommer her, er de under levende indtryk af storheden ved forskellige seværdigheder, der pryder de parisiske pladser og gader med ufattelig skønhed og storslåethed af arkitektoniske stilarter fra forskellige tidsaldre.


Smukke steder i romantikkens land
Disneyland giver en behagelig oplevelse for voksne og børn, og det skyldes primært den underholdning, der gjorde opholdet her virkelig imponerende. Dette sted anses for at være det mest fantastiske i Frankrigs hovedstad - besøgende føler sig godt tilpas i et eventyrs magiske verden.


Monte Carlo betragtes som en af de smukkeste feriedestinationer. Dette sted har vundet popularitet med sine komfortable hoteller, smarte butikker og restauranter, solrige strande og spillekasinoer. Dette feriested af verdens betydning giver fornøjelse for elskere af det himmelske klima og Middelhavskysten. Vandet her har fantastiske egenskaber - virkelig helende på grund af det høje indhold af ioner og andre værdifulde stoffer.


Versailles fængsler og fængsler med sin rige historiske og arkitektoniske arv, som afspejles i charmen ved de gamle kvarterer, der har bevaret fortidens træk. Det fabelagtige og kongelige sted erobrer med luksus og charme i hvert et hjørne, og alle, der besøger her, vil gerne se og lære mere om paladslivet, der foregår i de smukkeste sale med luksuriøst interiør og smukke parker, der forbløffer med springvandets skønhed og skulpturernes ynde.
Frankrig fortryller med bogstaveligt talt alt, hvad der er på dets territorium, uanset om det er de talrige vinmarker i Bordeaux eller lavendelmarkerne i Provence. Den ældgamle arkitektur, komforten ved feriesteder, gæstfriheden i mange byer og provinser, museernes historiske og kulturelle betydning, den løbende underholdning dag og nat i barer og natklubber - alle disse fordele og funktioner kan oplistes i det uendelige.