Loading icon

Ture i Phuket

Phuket er den største ø i Thailand og er forbundet med fastlandet af Sarasin Dam-broen. Beliggende i det uberørte Andamanhav er Phuket som et barndomsbillede af en eksotisk ø med frugtplantager, vandfald og solrige strande. Ture til Phuket i Thailand har altid været blandt de mest prestigefyldte og elite feriemuligheder, dog er resortet i de senere år blevet mere tilgængeligt for en bred vifte af turister.

Erfarne rejsende foretrækker at reservere en bil i Thailand på forhånd online, sammenlign priser, bedømmelse og anmeldelser. I Bangkok Airport kan du f.eks. bestille en bil for næsten 15 euro pr. dag, i Phuket Airport -priser starter fra 13 euro pr. dag.

Den fabelagtige ø Phuket i Thailand vil fylde dit liv med nye farver, får dig til at glemme hvert minuts angst og hårde hverdag. Efter solnedgang begynder feriestedets aktive liv. Natklubber, diskoteker og barer på Phuket Island tilbyder besøgende turister al slags underholdning for enhver smag. I Phuket i Thailand kan du også slappe helt af på de snehvide strande ved havkysten, udstyret med alt hvad du behøver. Phuket er også et vandunderholdningscenter, hvor du kan dykke og andre vandaktiviteter.

Koralrev og livet i havet vil dukke op foran dig i al deres pragt, uvægerligt slående med deres lyse farver og fantastiske naturlige skønhed. Sarasin-dæmningen, langs hvilken motorvejen passerer, giver turister mulighed for at komme til Thailands vidunderlige nationalparker, der ligger på fastlandet. For turister vil de eksotiske repræsentanter for Thailands flora og fauna være en ægte åbenbaring. Phukets unikke skønhed og charme har allerede gjort det til det mest foretrukne feriested for tusindvis af turister rundt om i verden, og nu har du mulighed for at slappe af på denne fantastiske tropiske ø.



Phukets naturlige skønhed kombineret med upåklagelig vesteuropæisk service og et hav af alle former for underholdning, vil give dig mange lyse og magiske minutter.