Loading icon

Vi kombinerer shopping og en uforglemmelig ferie i Europa

Hvad er attraktivt ved en ferie i Europa? Svaret på dette spørgsmål kan tage op til 8 sider let maskinskrevet tekst. Vi vil dog ikke liste alle dens fordele, efterlader denne nyttige forretning til næste gang, og vi vil kun fokusere på shopping - en af ​​de vigtigste underholdninger på en europæisk rejse.

Biludlejning på forhånd er også rentabel. Du kan sammenligne priser online og få op til 70 % rabat på leje. For eksempel koster leje af en kompakt bilklasse i Milan næsten 15 euro pr. dag, i Heathrow Airport form 14 euro pr. dag, i Airport CDG (Paris) priser starter fra 11 euro pr. dag.


Dagens rejsende har enorme muligheder for at besøge Europas mest fashionable og glamourøse hovedstæder. En tur til romantiske Paris, tåget London eller solrige Rom – hvorfor ikke? Vi fortæller dig om de mest bemærkelsesværdige steder at tilfredsstille din "shoppingdille".

Demokratisk shopping

Ja, ja, vi starter historien med ham. Overkommelige priser, med god kvalitet af varer - er dette ikke drømmen om en turist "shopping fan"? I Milano finder du en stor variation ikke kun i sortimentet, men også i varepriserne. Her kan du ikke kun købe "haute couture"-mærker, men også modeller fra det såkaldte "second echelon". Og der er ingen grund til at skamme sig over dette udtryk. Lad os åbne en hemmelighed - i de fleste indenlandske butikker finder du netop disse produkter til en meget højere pris.
For elskere af ungdomsstil såvel som sportsmærker er det bedst at tage til Corso Vittorio Emanuele. Shopping her vil ikke ødelægge din tegnebog, men det vil bringe glæde og fornøjelse. Sparsomme fans af designermærker bør besøge "outlets", hvor resterne af sidste års kollektioner sælges. I Rusland er disse modeller højst sandsynligt netop dukket op. For en snack anbefaler vi at tage en udflugt til en af ​​de mest slående seværdigheder i Milano - "firkanten".



Romantisk shopping

Nej, vi kunne bare ikke lade være med at tale om Paris, eller rettere om parisisk shopping. Fashionistaer fra hele verden kommer her for at gnide sig grundigt ind og få en stor portion uforglemmelige følelser. Du spørger måske, end andre byer i Europa, med titlen og besøgte, taber? Det præcise svar kendes ikke, men én ting er klart - Paris og kun Paris fremkalder de mest romantiske følelser, hvilket forårsager en tilstand af sublim kærlighed og svimlende lykke i hjertet. Dette er atmosfæren i denne hovedstad.



Så du befinder dig i centrum for mode, glamour og flirt. Hvor skal vi hen? De, der ønsker at bruge en formue, har en direkte vej til Champs Elysees - alle de bedste og dyreste frimærker er samlet her. For tilhængere af kontemplation af skønhed og elskere af rolig shopping, er Marais-kvarteret velegnet. Hyggelige små butikker, butikker, butikker og caféer, hvorfra duften af ​​lækker kaffe breder sig på gaden, efterlader de mest uforglemmelige indtryk.

Så vores virtuelle rejse er slut. Vi har kun berørt to europæiske lande i vores historie - Italien og Frankrig, men vidunderlige shoppingmuligheder åbner sig i andre lige så interessante regioner. Men læs om dem i vores næste historie.