Loading icon

Havana charme fra fortiden

Når vinterferien begynder, skal du have tid til at vælge et sted at bo. Som et sted at bo skal du overveje Cubas hovedstad - Havana, som har en overflod af katedraler, templer, kirker og andre gamle bygninger, der er forblevet fra kolonitiden. Byens charme er dens arkitektur, berømte boulevarder, rummelige gader og mest af alt det historiske centrum, der er anerkendt af UNESCO som menneskehedens arv.

Biludlejning på forhånd er rentabelt.
Du kan sammenligne priser online og få op til 70 % rabat på leje. For eksempel kan du i  Dominican Republic  bestille en kompakt bil til 12 euro pr. dag, i  Mexico  næsten det samme, priserne starter fra 5 euro om dagen.



Da Havana blev bygget i forskellige
perioder af historien, det har indviklede bygninger. Den aflange passage til Havana-bugten forbinder dele af byen dannet i forskellige perioder af historien. På forskellige sider fra indgangen til bugten er de gamle fæstninger i Havana, hvortil centrum af den gamle del af Cuba - Prado Boulevard går. Prado Boulevard er et betydningsfuldt monument af Havanas arkitektoniske kunst.



Bygningerne på boulevarden
er kendetegnet ved en spansk stil, og selve boulevarden er beklædt med stenfliser med indviklede farver. Også i Havana kan du få et solidt måltid til en rimelig pris. Det tilbyder turister den berømte Floridita daiquiri-bar og restauranten La Bodeguita del Medio, der er populær for sine kreolske retter og mojitos. Derudover kan du i Havana få en billig snack på mange af Havanas private hjem. I disse etablissementer kan du smage hummere, grøntsager og frugter, kaffe, øl og andre lokale drikkevarer.

Den største fordel ved disse etablissementer
er, at du kan spise på dem for så lidt som 10 USD. Når natten falder på, begynder musik at spille på restauranter og rekreative steder i Havana, du kan danse indendørs og blot på gaden. Et besøg på Tropicana Cabaret kan varmt anbefales, som byder på et 50'er-show for $ 70. Der er også mange kabareter placeret på hoteller og kroer. Derudover er der i dag dukket rigtig mange diskoteker op, hvor de danser til mamba, salsa og cha-cha-cha.



Hvad skal man købe til minde om Cuba-cd'er
med nationale musik, rom, en T-shirt med et portræt af Che Guevara og vigtigst af alt, cubanske cigarer, som det er bedre at købe i specialbutikker, som er mere pålidelige og billigere. Havana kan ikke kaldes moderne byer. Det mangler gigantiske neonskilte, fine restauranter og luksusbutikker. Denne by tiltrækker med sin gamle pragt.