Loading icon

London tiltrækker turister fra hele verden med sine seværdigheder

Men hvor kommer alle disse rejseelskere fra? Det er ikke overraskende, at Frankrig blev førende med hensyn til antallet af turister, der kom til London (mere end 2 millioner besøg). Kanaltunnelen giver dig mulighed for at rejse fra et land til et andet på mindre end en time.

Billeje på forhånd er også rentabelt i  United Kingdom . Du kan sammenligne priser online og få op til 70 % rabat på leje. For eksempel koster leje i  Heathrow Airport næsten 12 euro pr. dag, i  Glasgow Airport - fra 10 euro pr. dag.

Men som praksis viser, er afstand ikke en væsentlig hindring for en tur til London. Dermed blev rejsende fra USA den næststørste gruppe af turister. Tyskland ligger på tredjepladsen. Det efterfølges af Italien og Spanien. Rusland nåede ikke ind i de 15 bedste lande, hvorfra turister udgør størstedelen af ​​besøgende til London.


Et andet aspekt, der blev bemærket i anmeldelsen, var varigheden af ​​udenlandske turisters ophold i den britiske hovedstad. I 2014 genoprettede den gennemsnitlige varighed ikke kun efter kriseåret 2009, men satte også rekord for hele observationshistorien.

Rapporten bemærker også, at de mest besøgte attraktioner i London var British Museum (6,7 millioner besøg), National Portrait Gallery (6,4 millioner) og Southbank Centre (6,3 millioner). Vi anbefaler, at du besøger de to første med vores russisktalende guider, som gennemfører fascinerende private rundvisninger på museer og gallerier i London.