Loading icon

Vigtige tips til turister i Amsterdam

Amsterdam er en lille by, men den har sine egne særegenheder. Vi fortæller dig, hvad en turist skal vide med sikkerhed inden rejsen.

Bestilling af en udflugt i Amsterdam den Excurzilla.com vil spare tid og penge. I populære turistbyer som Amsterdam er det vigtigt at kunne springe køen over til berømte seværdigheder. Alt du skal gøre er at bestille onlinebilletter eller en pædagogisk tur med en lokal guide. Priserne starter ved 7 € og er gyldige i 2021.

Til Amsterdam med egen transport
Størstedelen af ​​turisterne ankommer Amsterdam med fly. Der er dog også dem, der tager på tur i egen bil. Autobahns og næsten alle tunneler er gratis, brug af færgen over floden er betalt (takster er forskellige i hver provins). Husk også på, at der er et stort problem med parkering i midtbyen. Og hoteller har som regel ikke deres egne parkeringspladser.


Slap ikke af!
Ofte slapper folk af på ferie, og det bliver brugt af tyve og svindlere, som der er mange af på turiststeder. Husk at dokumenterne skal ligge dybt i tøj eller tasker, eller rettere efterlade dem i pengeskabet på værelset. Læg ikke bankkort eller penge i baglommerne på dine bukser eller i rygsække med en lynlås, der er let at åbne.
Hvis der alligevel er opstået problemer, skal du straks melde det til politiet. Før du rejser, skal du lave kopier af dine dokumenter, inklusive visumsiden, og tage dem med dig. Så i tilfælde af tyveri vil du lette proceduren for genopretning og hjemrejse.

Vi sparer på offentlig transport

Desværre viser offentlig transport i Netherlands sig at være dyrt i praksis. Tog, busser og sporvogne kan koste meget.

For at spare penge skal du ikke være doven ved at gå rundt i centrum af Amsterdam, især da det er lille og malerisk. Hvis du alligevel planlægger aktivt at bruge offentlig transport, vil det være mere økonomisk at bruge billetter til et andet antal dage.
De hollandske jernbaner giver mange lukrative pas til beboerne, men de tager desværre ikke hensyn til interesserne af turister.

Tilgængelige lægemidler

Marihuanaprodukter er tilgængelige på kaffebarer. Ved køb vil du helt sikkert blive bedt om at fremvise dine dokumenter. Psilocybinsvampe findes ofte i smarte butikker, men effekten kan være uforudsigelig. Under svampenes handling er det bedre at opholde sig i et roligt miljø og undgå offentlige steder. Vær tæt på folk, du stoler på.
Om aftenen, på banegården og i de overfyldte gader, er der personer, der tilbyder at købe alle slags stoffer. Husk, at dette er ulovlig handel, og brugen af ​​sådanne "produkter" fører ofte til alvorlige konsekvenser og død. Glem ikke, at alle stoffer er sundhedsskadelige.

Amsterdam-strande

I godt sommervejr tager byens indbyggere og turister til stranden og solbader under den varme sol. Omkring ti offentlige områder opererer i forskellige distrikter af byen hvert år. En af de mest usædvanlige er stranden på taget af NEMO-museet (ved Oosterdok 2).
Du kan også tage "Blijburg aan Zee" (Pampuslaan 501), du kommer til IJburg-stoppestedet med sporvogn nummer 26. Rejsetiden fra hovedbanegården er 20 minutter.
Pllek Beach (TT Neveritaweg 59) på den anden side af IJ-floden er populær blandt Amsterdammere. Det er nemt at komme hertil: Tag færge 906 til NDSM. Rejsetiden er 18 minutter.