Loading icon

Seværdigheder i Thailand

Blandt landene i Sydøstasien, såsom: Vietnam, Laos, Cambodia, Malaysia og mange andre (hvis det samlede antal er elleve), har Thailand opnået særlig popularitet blandt moderne turister.
Thailand er et unikt sted i sin natur og essens. På uforklarlig vis kombinerer det spiritualitet, moral og usædvanlig løsrivelse fra resten af verden med modernitet, progressivitet og endda til en vis grad løssluppenhed.
Mange turister betragter leje af bil som en af de bedste måder at nyde alt det på Thailand har at tilbyde. At leje en økonomiklassebil i Bangkok vil koste omkring 15 euro pr. dag, i Phuket Airport - omkring 16 euro pr. dag.
Man får det indtryk, at to helt forskellige verdener har sat foden på den samme jord, og, ved at vide om hinandens eksistens, takket være en ukendt "magi", formår de nogle gange ikke engang at mødes.
Selvfølgelig kan dette udsagn kun betragtes som en metaforisk vending, da mange tilhængere og beundrere af religion lever i det sydvestlige Indokinas territorium forsøge at påvirke nogle af deres medborgeres antimoralske adfærd, selvom alle deres værker om dette spørgsmål ikke altid kan påvirke, og på en eller anden måde berolige særligt voldelige eller for "energiske beboere i staten Thailand" .


Når man ser på dette "billede" fra en anden vinkel, kan man tale om mangfoldigheden og virkelig storslåethed o f mirakler, der har fundet deres plads her.
En af disse seværdigheder i Thailand, som på en eller anden måde er "eksklusive" i naturen, kan kaldes Temple of the Emerald Buddha .
Denne statue begynder ifølge legenden sin historie i det fjerne 1460. Slutpunktet for hendes eksistens, hun valgte et tempel kaldet Wat Phra Keo , hvor hun blev transporteret umiddelbart efter færdiggørelsen af byggeriet af det "nye hus" i 1780 i Bangkok.
Helligheden og dette steds ukrænkelighed kan vurderes ud fra to punkter, der er tilgængelige for os nu. Det første punkt, som turister og historikere siger, er det første blik, du kaster på det majestætiske tempel, og det andet omfatter et sæt af flere regler:
Du kan ikke gå ind på tempelområdet med sko på; Kvinder er forbudt at komme ind i lokaler beregnet til buddhistiske bønner og steder for religiøse ritualer; Kvinder i shorts over knæene må ikke komme ind på Smaragdbuddhatemplets territorium.
Dette palads er et af de vigtigste og hellige steder i Thailand.


Guides til omgivelserne i dette ekstraordinære land omfatter både unikke naturparker og museer, udstillingsgallerier og arkitektoniske monumenter samt klubber, restauranter og underholdningskomplekser, der er populære blandt den unge befolkning og turister.
Således personificerer Thailand selve "adskillelsen af verdener." Morgen- og eftermiddagstid giver dig mulighed for at nyde kulturarven, udflugter og enkle vandreture gennem vidderne af denne varme klimaregion på vores planet. Og aften- og nattetiden, som om den kun eksisterer for at demonstrere udviklingen af moderne teknologier og alle former for underholdning.
I dagens samfund har dette virkelig usædvanlige og kulturrige land desværre ikke længere den samme popularitet som det gjorde for et par år siden.
Den vigtigste kendsgerning ved denne begivenhed, som tilsyneladende er kendt for enhver person, der er blevet mindst 15 år gammel, er showet af transvestitter og udviklingen af sexbranchen. Baseret på denne kendsgerning kan man stille spørgsmålet: "Hvorfor, et så lovende og kulturelt rigt land som Thailand, på en eller anden måde ødelagde sin popularitet i turisternes ansigter?"
Tro mig, at fratage dig selv og dine kære muligheden for at lære kulturen på dette uovertrufne sted at kende, dets historie og skikke, er fuldstændig dum, og henviser til handlinger, der er antimoralske for nogle mennesker. Du skal ikke tænke så alvorligt over det. Uden din vilje og initiativ vil ingen vove at blande sig i rolige og fredelige gåture i Thailand, seværdighederne i Pattaya , Phuket, som har så mange som 7 vidundere. Ikke alle lande kan prale af en sådan mangfoldighed. Du vil uden tvivl kunne få en uforglemmelig – skøn oplevelse. Måske vil du, efter at have studeret bønnen eller ritualet i denne kultur, ud over den erhvervede viden, være i stand til at opdage noget nyt i dig selv, som aldrig har været kendt af dig selv eller nogen anden.