Loading icon

Island rejser - Keflavik

Keflavik, Island, er på trods af sin relative afstand fra Europa et meget populært land. Det omfatter de smukkeste vidundere i verden. Disse er de største felter med gejsere, den reneste luft i verden, den største nordlige botaniske park. Islands hovedstad er den nordligste hovedstad i verden. For mange turister begynder bekendtskabet med Island med byen Keflavik, fordi der er en international lufthavn i nærheden af ​​byen. Keflavik er en havneby beliggende på Reykjanes-halvøen.

Billeje på forhånd i Iceland  er rentabelt. Du kan sammenligne priser online og få op til 70 % rabat på leje. I Reykjavik kan du f.eks. leje en bil fra 15 euro pr. dag, i Reykjavik Airport - fra 11 euro pr. dag.

Landets hovedstad ligger kun 50 kilometer væk. Byens befolkning nærmer sig otte tusinde mennesker, men trods dette har Keflavik en stor havn, mange hoteller og hoteller. Byens stolthed er fodboldklubben "Keflavik", som er berømt for sin præstation i Europa Cuppen. Klubben er fire gange landsmester. Keflaviks bekvemme geografiske placering giver mulighed for spændende biludflugter.

Om sommeren er havudflugter
meget efterspurgt blandt turister. Ikke kun voksne, men også deres børn nyder at betragte de bizarre kyster og se pukkelhvaler. Den verdensberømte Blue Lagoon ligger kun ti minutters kørsel fra byen Keflavik. Resortkomplekset omfatter adskillige swimmingpools, saunaer, en klinik, der er specialiseret i behandling af hudsygdomme, små restauranter og en kosmetikbutik.



Den Blå Lagune
er et unikt feriested, hvor du kan slappe af i det konstant varme mineralvand. Søen er fodret af talrige kilder, der siver gennem lavaen af ​​gamle vulkaner. På deres vej bliver de beriget med mineraler, hvilket gør søvandet helbredende.

Vandtemperaturen
er tæt på 40C uanset årstiden. Det er især behageligt at være her i køligt vejr. Alle behandlinger udføres i friluftslagunen. Nogle turister besøger Keflavik bare for at nyde at svømme i Den Blå Lagune. I nærheden af ​​lagunen er der intet i live i flere kilometer, og kun søen er som en turkis dråbe mod en mørk baggrund af uddød lava. Passagen til spa-komplekset er lagt gennem lavaen, hvilket tydeligt viser, hvordan mennesket forædler naturen. Ud over helbredelsesprocedurer i lagunen kan du bare slappe af.



Lagunen er anlagt
med broer, gangbroer og kunstige minivandfald. Indgangen betales for omkring 20 euro for hele dagen, men de færreste kan holde til mere end to timer. Udover at besøge den "blå lagune" fra byen Keflavik, kan du tage på krydstogt og beundre byens nattelys fra havet. Luften og vandet i Island er det reneste. Før det føres til byens vandforsyningssystem, renses vandet ikke.

Varmt vand leveres
direkte fra geotermiske kilder. Takket være alle de samme varme kilder i landet er der geotermiske kraftværker, der forsyner landet med elektricitet. Keflavik vil give dig et hav af uforglemmelige eventyroplevelser.