Loading icon

Fantastisk Italien for rejsende

Italy er et vidunderligt land med en rig historie, storslåede strande og fantastisk køkken.

Når du planlægger en rejse til Italien, kan du tænke over ruten på en sådan måde, at du har mulighed for at oplev til fulde atmosfæren i små italienske gader og beundre storheden ved berømte seværdigheder fra det antikke Roms tid.

Rom er en evig by, der kombinerer menneskehedens største arkitektoniske mesterværker og livsrytmen i et enormt moderne metropol. For at besøge Rom skal du afsætte et par dage og helst en uge.



Og selvfølgelig, når du planlægger et besøg i Rom, skal du afsætte mindst én dag til en udflugt til Vatikanet. Dette er et unikt sted for mennesker fra hele verden, som er indhyllet i mystik og gemmer på menneskehedens århundreder gamle hemmeligheder.

Rom er praktisk at bruge som start og afslutning på turen. Hvorfor, spørger du?

For det første er der i selve Rom og i forstæderne store lufthavne, der betjenes af populære europæiske og internationale flyselskaber. For det andet kan du fra Rom hurtigt og komfortabelt komme til byer, der er populære blandt turister. For eksempel vil en biltur til det berømte skæve tårn i Pisa ikke tage mere end to timer.



For at besøge det smukkeste Firenze kan du bruge jernbanens tjenester. Et højhastighedstog tager dig fra Rom til Firenze på få timer.
Billetpriserne for højhastighedstog er relativt høje, men hvis du bestiller tidligt online, kan du vælge den rigtige billet til en overkommelig pris. Hvis du beslutter dig for at kombinere at besøge seværdighederne og slappe af på havet, så er det fra Rom ret nemt at komme til de populære badebyer.

For en behagelig tur foretrækker mange turister at bruge biludlejning i Italy . Den gennemsnitlige pris for at leje en bil i Rome er 17 euro pr. dag, i  Bergamo Airport (Milano) er lejeprisen de samme som i byen, selvom det normalt er billigere at leje i lufthavnen.

Du kan tale uendeligt om det italienske køkken, men det mest korrekte beslutningen ville være at prøve de berømte italienske retter på en af ​​de mange caféer, der findes i hver by.

Italien er et land, hvor du gerne vil vende tilbage igen og igen.