Loading icon

Byer og feriesteder i Tjekkiet

Der er flere byer i Tjekkiet, hvor restitution og behandling bliver til hvile og afslapning. Talrige sanatorier og pensionater har specialiseret sig i behandling af forskellige sygdomme: mave-, tarm-, hjerte- og nervesystemsygdomme. Men her er et helt andet miljø, kvinders blended rober skræmmer ingen. Læger og specialister er venlige og muntre samtalepartnere.



Tjekkiske byer: Brno, Karlovy Vary

Der er en lufthavn i byen Brno. Populære rejsemål er London, Girona, Spanien, Prag og Moskva. Så der er mange hoteller med et fremragende serviceniveau. Ud over medicinske procedurer er der mange museer, biografer, udstillinger i byen. Tjekkiske restauranter er berømte for deres nationale køkken. Desserter er højdepunktet i dette land. Generelt er retterne solide og varierede. Der er også mange traditionelle retter: stegt hare, forskellige typer kød, gås, svinekno. Fisk er også højt værdsat her. Karper og ørred bruges hovedsageligt. Kartoffelprodukter kaldes her dumplings, de er blevet berømte over hele verden. Kuglerne kan fyldes med enten tomme, søde eller salte.

Biludlejning på forhånd er også rentabel i  Czech Republic . Du kan sammenligne priser online og få op til 70 % rabat på leje. For eksempel starter leje i  Prague Airport -priser fra 6 euro pr. dag, i Prague Downtown er priserne næsten de samme.

Den kemiske sammensætning af mineralvandskilderne i byen Karlovy Vary er berømt for sine helbredende kraft. Der er en legende, der bekræfter vandets kraft. Karl IV var også i stand til at lindre smerter ved at drikke vand. Siden da har Karlovy Vary været et populært feriested, hvor turister fra alle lande kommer.



Karlštejn er berømt for sin gotiske arkitektur. Bygninger og slotte er bevaret her fra de sidste århundreder. Karlštejn Slot rejser sig på et bjerg og besøges af turister hele året rundt. Byen er så lille, at du kan gå rundt om den på 20 minutter.