Loading icon

Phuket. For dyreelskere

På Phuket-øen er der uden overdrivelse underholdning for enhver smag. Nogen vil skynde sig langs de stormfulde bølger, dissekere dem på brættet, nogen vil dovent rulle på stranden, salig ved tanken om, at der ikke er behov for at skynde sig nogen steder, nogen vil kaste sig ud i det vilde natteliv. Der er noget at lave her for elskere af dyreverdenen.

De, der kan lide at rejse i bil, booker normalt en bil i Thailand online på forhånd. I Phuket Airport vil det koste fra 12 euro pr. dag at leje en kompakt bil, og i Patong vil det være lidt dyrere - fra 13 euro pr. dag. Priserne kan variere afhængigt af sæson, bilklasse og lejeperiode.

Hvis din kærlighed til dyr virkelig ikke kender nogen grænser, kan du lige så godt nyde en slangefarmudflugt. De siger, at selv dem, der var bange for slanger, efter sådan en udflugt, hvis de ikke er fyldt med kærlighed til dem, så er de under alle omstændigheder meget mere tolerante. Her afholdes også et show, hvis hovedpersoner er kobraer. Interessant nok kan du ikke kun se på dem, men også stryge og holde dem. Landarbejderne vil dele en masse interessante oplysninger med dig om disse interessante krybdyrs liv.



Hvis du keder dig med kobraer , kan du beundre dyrene, som vi ifølge Darwins teori generelt ikke er langt væk fra. Under alle omstændigheder har aber, som det viste sig, også skoler. Der bliver de lært ... at samle kokosnødder. For at aben kan plukke kokosnødder med fuld viden, gennemgår han en særlig træning på skolen, som du kan besøge, mens du er i Phuket.



Det viser sig, at aber, hvoraf der er en hel del i denne skole, af forskellige arter og aldre, kan mange interessante ting. Under vejledning af trænere vil de dykke, spille basketball og demonstrere deres computerfærdigheder foran dine øjne. Og alt dette er så meget desto mere interessant, fordi aber kan ses på baggrund af deres naturlige habitat - den tropiske jungle. Når man ser på disse kloge dyr, kan man endda føle en vis stolthed over, at mennesket er nedstammet fra dem.