Loading icon

UK guide

Denne region, der er utrolig varieret i landskab, inkluderer høje bjerge, søer, floder og skove. Nationalparken blev oprettet på dette område i 2002. Den er placeret på en stor flade - fra den sydlige spids af Loch Lomond og bygderne Tindrum og Killeen i Perthshire i nord til Callander og Loch Fyne-fjorden i øst.

Længe før turen booker mange turister en bil i United Kingdom online for at få en favorabel lejepris, se flere attraktioner og ikke være afhængig af turgrupper. I  Edinburgh Airport  starter prisen på en kompaktklassebil fra 15 euro pr. dag, i  Manchester  er prisen omtrent den samme - fra 14 euro pr. dag.

Mindre end en mil fra den sydvestlige spids af Isle of Mull rejser den hellige ø Iona sig fra havets klare blå vand. Det var her, at St. Columba i 563 gjorde et stop efter at være flygtet fra Irland. Et kloster blev bygget på øen, og munkene begyndte at omvende hedningene i Skotland og Nordengland til den nye tro. De holdt sig til den keltiske fortolkning af kristendommen.


Culross, en velbevaret Byen fra det 17. århundrede
var engang en vigtig handelshavn med sletterne. Kulmineindustrien udviklede sig også her. Denne farverige bygd ligger lige ved vandkanten. The Scottish National Society for the Preservation of Historic Monuments har udført en bemærkelsesværdig restaurering her.

Glencoe Valley er "bevogtet" af en bjergkæde kaldet "Three Sisters".
Du kan komme hertil gennem Rannock Moors ørkenhøjland. I Skotland er Glencoe-dalen den mest imponerende. Det strækker sig til JTox-Leuven havbugten på vestkysten. Dette fantastiske sted er gemt blandt klippetoppe, toppede klipper, hvis klippeskråninger er overstrøet med ru murbrokker og klippefragmenter.



De Olympiske Lege, en af ​​de mest populære sportsbegivenheder
(de næste sommerlege afholdes i London i 2012), opstod mere end 2000 år siden i det antikke Grækenland. I Gallery of Greek and Roman Antiquities på British Museum er nogle genstande, herunder kander, statuer og friser, dekoreret med scener fra de olympiske lege, der viser, hvor lig de lignede moderne spil, og hvor meget forskellige fra dem.