Loading icon

Skandinavisk skønhed. Hvad skal man se i det fantastiske Norge?

Der er ikke noget mere behageligt end at tilbringe din ferie i selskab med larmende vandfald, mægtige fjorde, utrolige bjerge og evige gletsjere. Der er ikke noget bedre end at holde ferie i Norge. Men ikke kun den majestætiske natur - en integreret del af dette fjerne skandinaviske land - kan diversificere turisternes fritid. Norge er også berømt for sine museer, kulturelle centre og gallerier. Så alle kan finde et erhverv og et sted, de kan lide.
Mange turister foretrækker at bruge biludlejningstjenester i Norge. Den gennemsnitlige pris for at leje en bil i Oslo er 18 euro pr. dag, ved Bergen airport er lejeprisen den samme som i byen, selvom leje i lufthavnen normalt er billigere.
Det giver ingen mening at tale om de utallige Norwegian fjords uden at nævne den vigtigste og mest berømte af dem - Geirangerfjorden. Ja, det kan ikke prale af et bredt omfang og længde, men dette er et virkelig vidunderligt og spændende sted. Dens hovedtræk er et malerisk farverigt landskab. Glemte gårde og landsbyer, rene klipper dækket af grønt, støjende mumlende vandfald, der hurtigt falder ned i flodens krystalglatte overflade - alt dette formidler perfekt ånden af ​​det rolige, barske Norge. Men smukke udsigter er på ingen måde det eneste, der underholder turister. Derudover er der et museum dedikeret til Geirangerfjorden, hvor du kan lære mere om denne regions historie og geologi.
En anden attraktion ligger på en anden fjords territorium. Preikestolen Rock ligger på en høj og utilgængelig bred af en lidt mindre berømt Lysefjord. "Predikestol" - og sådan er navnet på dette naturmonument oversat - er et enestående og spændende sted. Klippen står stolt i en højde af godt seks hundrede meter. Fra dens enorme plateau kan du se smukke og fortryllende steder. Ikke underligt, at denne attraktion er så populær på sociale netværk. Der er noget at se her.



Ikke mindre original og forbløffende er Hardanger fjord . Mange kalder dette sted for Norges "plantage". Og det er ikke overraskende, for om foråret drukner den bogstaveligt talt i blomstringens luksus. Talrige træer begynder at bære frugt om sommeren, hvilket gør fjorden til et himmelsk sted. Pærer, æbler, kirsebær og andre lækre frugter hænger fra hver gren. Også denne attraktion er berømt for sine storslåede panoramaer og fritidsaktiviteter. Turister her nyder at rafte og fiske.


Den næste attraktion er noget anderledes end alle af ovenstående, fordi trækirken i Urnes er et arkitektonisk monument opført af mennesker, og ikke af natur. Dette tempel er næsten ni hundrede år gammelt. Denne kirke blev bygget i det tolvte århundrede og er dækket af en glorie af alle mulige legender og hemmeligheder. Hendes lakoniske figur er beskedent, men samtidig meget organisk vævet ind i det barske landskab. Hvis turister ønsker at se et mesterværk af skandinavisk arkitektur, så er dette sted lige noget for dem.
Der er mange flere fascinerende og interessante steder i Norge. En af landets hovedstæder, Oslo, kan prale af en forbløffende samling af paladser og museer. Natur og kultur er utroligt kombineret med hinanden. Og det er det, du bestemt bør besøge denne kolde skandinaviske skønhed for.